Svoj drugi hat-trick u dresu NK Osijek protiv Levadije je postigao Ramon Mierez. Prvi je bio prošle sezone u Velikoj Gorici, a sada je to ponovio na startu nove sezone i umnogome pridonio uvjerljivoj pobjedi naše momčadi nad protivnikom iz Estonije. Ponovno je El Toro zaslužio prave ovacije s tribina i tijekom utakmice i po odlasku igrača s terena. On je osobno bio vrlo zadovoljan ovakvim rezultatskim raspletom:

Hvala Bogu što mi je dopustio da budem ovdje. Hvala svim ljudima koji su danas došli i podržali nas, osjetili smo njihovu podršku. Znali smo ukoliko ne uđemo u utakmicu 100 posto da bi nas to moglo koštati. I koštalo nas je u tih prvih osam minuta. Nismo bili fokusirani i zabili su nam taj pogodak. Hvala Bogu, uspjeli smo se brzo vratiti i cijela je momčad sudjelovala u tomu. Zbog toga i treniramo toliko. Odmah smo izjednačili i zatim se do kraja prvog poluvremena rezultatski odvojili i stekli značajnu prednost.

Presretan i zbog Guedesa i Bukvića

On je svakako igrač utakmice jer je osim tri pogotka u manje od pola sata igre (9., 18. i 27. minuta) upisao i asistenciju svom „cimeru“ i velikom prijatelju Guedesu za njegov prvijenac u dresu Osijeka.

Vrlo sam zadovoljan, prvenstveno zbog postignutih golova i efikasnosti iako se svatko od nas i priprema za to. Također presretan sam zbog svog „brata“ Renana što se i on upisao među strijelce. Pričali smo o tome prije utakmice i rekao mi je da će zabiti gol pa mi je izuzetno drago zbog njega. Presretan sam i zbog Bukve koji je ušao s klupe i također postigao pogodak. Vidi se da smo kao momčad spremni na sve. Sada ćemo malo proslaviti, ali je najvažnije dobro se pripremiti za drugu utakmicu, sljedećega tjedna. Ponovit ću, ovo je dobar rezultat, no trebamo još neke stvari popraviti i bolje prilagoditi na terenu. Ovih dana ćemo raditi na tome i razgovarati da bismo bili još bolji. Važno je da smo večeras uspjeli odgovoriti protivnicima na pravi način i sada se trebamo spremiti za uzvrat.