Petar nam je svojim golom iz 63. minute donio pobjedu na našem prvom ovosezonskom gostovanju.

Najvažniji trenutak utakmice na A.Le Coq Areni dogodio se u 63. minuti kada je Petar Pušić postigao lijep pogodak koji se pokazao i pobjedonosnim za našu momčad. Svakako je lijepa spoznaja da u uzvratnom ogledu s Levadijom nismo primili gol te smo s ukupnih vrlo uvjerljivih 6-1 preskočili početnu prepreku u prednatjecanju Konferencijske lige. Stoga dečki zaslužuju čestitke za ostvareno jer predstavniku Estonije nisu ostavili ni najmanje, pa ni teoretske izglede da ih bilo čime iznenadi.

Htjeli smo danas ne samo sačuvati onaj rezultat iz Osijeka, nego i nastaviti s pobjedama. Uspjelo nam je to i sretni smo zbog toga. Idemo sada dalje, na sljedećeg protivnika. Mislim da je na početku bilo bitno dobro ući u utakmicu, ne primiti niti slučajno nekakav gol  da nam se ne uvuče među nas neka nepotrebna nervoza. To smo i napravili u prvom dijelu i onda je u drugom poluvremenu prolaz bio siguran. Stvorili smo tada i nekoliko lijepih prilika uz postignuti gol za pobjedu, izjavio je jedini strijelac.

Lijepa akcija za pogodak

Upravo je njegov pogodak bio i plod najljepše kombinacije na ovoj utakmici. Vidjelo se u tim trenucima koliko je bitno iz osvojene lopte brzo doći u situaciju da se opasno ugrozi protivnika koji je tada imao prorijeđenu obranu.

Cijela je akcija bila baš lijepo izigrana. Mikolčić je mislim iz prve poslužio Miereza u sredini koji me je proigrao u slobodnom prostoru kojega sam osjetio i na vrijeme u njega ušao. Sretan sam što je lopta završila u mreži i da sam ga ovaj puta zabio desnom nogom. Sada imamo puno utakmica u kratkom vremenu, trebat će nam svaki igrač i zato je bitno da su šansu ponovno dobili i dečki s klupe. Svaka čast našim  navijačima koji su nas došli bodriti na ovom dalekom gostovanju, što drugo reći za njih. Idemo dalje, slijedi nam brzo prva utakmica HNL-a i znamo koliko je bitan start i krenuti dobro u ligaškom natjecanju. Sve ćemo učiniti da u tome uspijemo i osvojimo prve bodove.