Sezonski pretplatnici imaju zaštićenu kupnju na Ticket pointu ove subote do 18 i sutra od 15-22 sata, kao i online putem do utorka ujutro.

Ovih dana ima određenih upita oko ulaznica za našu europsku utakmicu protiv Zire koja je na rasporedu idućega tjedna, u četvrtak, na Opus Areni. Još jednom ćemo naglasiti kako ovaj ogled ne spada u paket godišnjih pretplata jer je u njemu bio isključivo dvoboj protiv Levadije na startu. Dakle, za 3. kvalifikacijsko kolo Konferencijske lige ponovno svi moraju kupiti svoju ulaznicu! Za naše smo pretplatnike i ovaj puta osigurali zaštićenu prodaju i to ove subote do 18 i u nedjelju od 15 do 22 sata na Ticket pointu, odnosno stadionskim blagajnama. Dakako da to mogu učiniti, odnosno zadržati svoja mjesta za utakmicu s Azerbajdžancima, i online preko sustava ulaznice.hr sve do utorka u 9:59,59. Nakon toga, sve će neotkupljene, odnosno nepreuzete sjedalice biti dostupne u slobodnoj prodaji.

Cijene su ostale nepromijenjene

Također, bitno je naglasiti kako se cijene nisu mijenjale u odnosu na susret s Levadijom ili recimo za prvenstvenu premijeru protiv Šibenika. U kontekstu nekih kuloarskih priča da je, recimo, cijeli Istok već sada rasprodan za četvrtak, bitno je pojasniti kako su ti sektori Opus Arene zapravo „zablokirani“ jer prioritet pri kupnji ponovno imaju godišnji pretplatnici. Dodajmo na kraju da smo prešli brojku od 6.000 kada je riječ o sezonskim pretplatama, a trenutno imamo i više od 8.500 članova. Pozivamo vas i dalje na učlanjenje i kupovinu godišnjih ulaznica, dakako i na nedjeljni ogled sa Šibenčanima kojim započinjemo novu  sezonu u SuperSport HNL-u.