Postoje određeni uvjeti pri kupovini ulaznica kada je riječ o prvenstvenoj utakmici Osijek – Dinamo.

Nogometni klub Osijek obavještava sve zainteresirane navijače i ljubitelje nogometa kako online prodaje ulaznica za našu domaću, ujedno i derbi utakmicu protiv Dinama – neće biti. Susret je na rasporedu u nedjelju, 11. kolovoza, od 21 sat i kupovina ulaznica je moguća samo na stadionskim blagajnama, odnosno na Ticket pointu naše Opus Arene. Pritom je potrebno ostvariti barem jedan od sljedećih uvjeta.

  1. Osoba koja planira kupiti ulaznicu za navedenu utakmicu, morat će imati kupljenu ulaznicu za barem jednu od službenih utakmica u dosadašnjem dijelu sezone (Levadia, Šibenik ili Zira).
  2. Aktivno članstvo u NK Osijek za sezonu 24/25.

*Napomena kod stavke 2., osobe koje su aktivni članovi NK Osijek, a posjeduju godišnju ulaznicu (koja im u svom paketu osigurava mjesto na tribini za navedenu utakmicu), nisu u mogućnosti kupiti ulaznicu za neku drugu osobu na osnovu svog članstva u NK Osijek. Dakle, svaka osoba na čije će ime glasiti ulaznica mora ispunjavati gore navedeno.

Ulaznice se počinju prodavati od petka, 9. kolovoza, a radno vrijeme Ticket pointa je, kao i dan kasnije, od 10 do 18 te u nedjelju, na dan utakmice s Dinamom, u vremenu od 15 do 22 sata.