Pioniri su odigrali remi s Kustošijom od koje su kadeti izgubili, dok su nam juniori poraženi u Rijeci.

Sve su tri naše momčadi proteklog vikenda igrale u borbi za bodove u Prvoj ligi mladeži. Pritom je osvojen jedan bod na gostovanjima koja su se pokazala vrlo neugodnim. Juniori su nam izgubili od Rijeke s 3:0 i trener Davor Rupnik pokušava pronaći postavu i pojedince koji će u narednim utakmicama biti učinkovitiji jer nakon tri kola Osijek još čeka na svoj prvi bod. Riječani su zabijali u 40., 55. (11m) i 66. minuti, a u našem su sastavu bili: Grahovac, Mladinović (Šekutor), Bilić (Perić), Tomić (Šainović), Begović (Drga), Peček (Kramarić), Farkaš, Mićić, Nemet, Grgić i Dabić (Tajs).

Kadeti su u svojoj prvoj natjecateljskoj utakmici ove sezone igrali s Kustošijom u Zagrebu i doživjeli poraz od 2:0. Golovi su pali u 67. i 88. minuti i pobjeda je pripala domaćinu. Učenici Mateja Žitnjaka dobro su otvarali i prvo i drugo poluvrijeme, u tom su razdoblju utakmice nešto više mogli učiniti, međutim, nisu bili dovoljno konkretni dok je protivnik iskoristio prvo jednu gužvu pred osječkim vratima, a onda i pogrešku koja se dogodila u samoj završnici. Za Osijek su igrali: M. Kolić, Rados (Nerlović), Šalek, Kalem, Košir, Balić (Vragolović), Jaman, Ježić, Mrkonjić, Gagulić (Krstić) i Bertić (Sabo). 

S Kustošijom su igrali i pioniri koji su izborili neriješen rezultat 1:1. Zagrepčani su poveli u 35. minuti, a izjednačenje je uslijedilo u 57. kada je Teo Šibalić zatresao suparničku mrežu. Šansi je bilo na obje strane, po jednom su i Osijek i Kustošija pogađali gredu po iznimno sparnom i vrućem vremenu. Sastav kojega je na teren izveo Ante Bekavac bio je sljedeći: Tolić, Odobašić (K. Crnoković), Katavić, Ravlić (Purgar), Lipovac, M. Crnković (Solin), Roštak, Jaman, Krasnić (Šibalić), Ježić i Cipar. U sljedećem kolu, već ove srijede, pioniri i kadeti na Opus Areni dočekuju vršnjake iz Slaven Belupa, a obje će utakmice početi u isto vrijeme – u 18 sati.