Svojim petim golom u dresu naše momčadi, Petar je dao svoj doprinos vrlo bitnim bodovima.

Nije bilo nimalo lako Bijelo-plavima doći do prvog „troboda“ u ovoj natjecateljskoj godini. Prethodni su rezultati, u kojima nije bilo pobjede u državnom prvenstvu, zasigurno utjecali na to da se u nastupu naše momčadi osjeti pojačana doza opreza i taj neki grč koji je došao do izražaja u drugom poluvremenu ogleda sa Slaven Belupom. Srećom pa smo u prethodnoj dionici susreta došli do pogotka koji se pokazao i odlučujućim za konačan ishod. Strijelac je bio Petar Pušić i to je njegov peti gol otkako nastupa za NK Osijek.

Je, sve to još nekako izgleda u grču, ali je najbitnije da smo konačno osvojili ta tri boda. Uvjeren sam da je to bilo baš jako bitno da bismo mogli krenuti opuštenije i mirnije glave u nastavak sezone. Mislim da smo bili bolji u prvom poluvremenu, imali smo i konkretnije šanse u odnosu na njih. Prije samog odlaska na odmor Jelenić je glavom pucao iz blizine i da je to zabio ušli bismo znatno drugačije u drugi dio susreta. Ovako nam se opet dogodio taj grč jer svi znamo koliko nam je bitna ta pobjeda, svima nam je u glavi „ako dobijemo gol“ i da nitko ne ispadne krivac za nešto kroz nekakvu pogrešku koje su nam se događale u prethodnim utakmicama. No, sretan sam što smo sačuvali prednost i idemo dalje, napomenuo je Pušić.

U srijedu će Petar i suigrači gostovati u Varaždinu gdje će s nižerazrednim Varteksom imati obvezu plasmana u osminu finala nacionalnog Kupa.

Moramo učiti i rasti iz utakmice u utakmicu. Ima uvijek padova i u životu općenito pa tako i u sportu i nogometu pogotovo. Idemo se sada podići na potrebnu razinu i pokazati svoje pravo lice. Svakako nam je obveza proći dalje u Kupu Hrvatske pa ćemo onda razmišljati o sljedećim protivnicima.