Roko je i u Kranjčevićevoj potvrdio da je jedan od naših stožernih igrača i bio je strijelac jedinog pogotka.

Svi znamo koliko Roko Jurišić znači za našu momčad, od prvog trenutka kada je debitirao za Bijelo-plave. Brzo je postao ljubimac navijača i jedan od najstandardnijih igrača, a takav je status potvrdio i u ogledu sa Zagrebom. Bio ga je pun teren, a uspio je je lijepu asistenciju Marka Solde u 32. minuti pretvoriti u pobjedonosni pogodak. Na kraju mu je opet na licu bio njegov prepoznatljivi osmijeh, a radost je, kao i obično, podijelio sa svojom obitelji koja ga je bodrila i u Kranjčevićevoj.

Normalno da smo sretni, nije to samo moja zasluga nego i cijele momčadi i svih ovih igrača s klupe. Borili smo se od prve do posljednje minute i zaslužili smo pobjedu i ova tri važna boda. Prvo poluvrijeme sam baš bio zadovoljan, jako smo dobro odigrali, najbolje do sada od početka sezone. U drugom smo malo pali, previše smo ih puštali da igraju iako smo imali svoje šanse da zabijemo. Morali smo postići i drugi gol i biti koncentriraniji u završnici. No, borbom smo zadržali vodstvo i zaslužili bodove, istaknuo je Jurišić.

Zahvala navijačima i poziv za nedjelju

Iako je ljevak, Roko eto zabija i desnom nogom. Odlično se snašao u suparničkom šesnaestercu i donio nam tim pogotkom tri po svemu vrlo bitna boda.

I desna mi „radi“, ne samo lijeva i to je jako bitno za mene. Hvala i suigračima, to je i njihova zasluga što sam zabio svoj drugi pogodak za Osijek. Naravno da mi je želja tako i nastaviti, ne samo ja nego i cijela momčad i da sljedeći vikend opet osvojimo bodove. Vjerujem da ćemo produžiti uspješnu seriju i hvala svim navijačima koji su nas došli podržati i u Zagreb, svaka im čast. Pozivam i njih i sve ostale da nam daju podršku i u nedjelju protiv Varaždina na domaćem terenu za još jednu pobjedu.