Naš je novi napadač postigao svoje prve golove u HNL-u i zaslužio pljesak s tribina Opus Arene.

Osijek je slavio protiv Varaždina i stavio nove bodove na naš konto. Oba smo pogotka u mreži suparnika vidjeli u prvih dvadesetak minuta, kada je suparničku mrežu zatresao Arnel Jakupović i tako donio zadovoljstvo i našoj momčadi i vjernim navijačima koji su se okupili na Opus Areni. U tom prvom poluvremenu Bijelo-plavi su napravili pravi posao, a iako su Varaždinci u završnim minutama utakmice uspjeli vratiti rezultatsku neizvjesnost, ipak je sve završilo onako, kako smo i priželjkivali.

Jako bitna pobjeda, u dobrom smo nizu i trebamo ga nastaviti. Nije to lako, ali kada se trudimo kao danas i u onim prethodnim utakmicama, onda su i rezultati pozitivni. Ako ulazimo u utakmicu razmišljajući o tome hoćemo li zabiti gol, onda je bolje da i ne igramo. Svaka čast Varaždinu, no danas nas nisu uspjeli defanzivno spriječiti i zasluženo smo pobijedili, izjavio je dvostruki strijelac.

„Slobodnjak“ koji je usmjerio utakmicu

Prvi je gol Jakupović postigao iz „slobodnjaka“ s više od 30 metara kada je matirao Silića i razveselio navijače.

Odlučio sam pucati i dobro sam je baš pogodio i slažem se da je to bio lijep gol. Imao sam i u prošlim utakmicama svoje šanse, radim i trudim se da postignem što više pogodaka, danas sam zabio i nadam se da ću nastaviti ovim putem. Kod drugog gola smo ih lijepo izigrali, bila je dobra akcija i završila je na najbolji način. Imali smo još prilika, naravno da u svakoj situaciji nastojimo zabiti, ali ne ide to baš tako. S druge strane, nije ugodno kada primiš gol pri kraju utakmice, ali smo ipak izdržali do kraja i sačuvali pobjedu.

Našoj momčadi u sljedećem kolu slijedi gostovanje kod Istre 1961 u Puli koja je na rasporedu već idućeg petka.

Sve su jake momčadi u Ligi i nema ovdje laganih utakmica. Nakratko ćemo se odmoriti i onda krenuti s pripremom za utakmicu u Puli. Vjerujem da ćemo i nju završiti s pozitivnim rezultatom.