Nije to baš bio vikend kakvog smo priželjkivali, kada je riječ o nastupima naših mlađih kategorija.

Nismo baš imali vikend kakvog smo priželjkivali, kada je riječ o nastupima naših mlađih kategorija u Prvoj ligi. Od devet mogućih, osvojen je jedan bod, što znači da su iza naših mladića dva poraza i remi. Pioniri su u 6. kolu odigrali neriješeno s Hajdukom na Opus Areni, u susretu u kojem je obostrano bilo prilika, ali ne i pogodaka pa je ostalo početnih 0:0. No, utakmica je bila zanimljiva i opravdala je epitet derbija. Osijek je igrao u sastavu: Tolić, Rošta, Katavić, I. Ježić, Lipovac, Crnković, Purgar ('78. Solin), Cipar, Ravlić ('63. Šibalić), Odobašić ('63. Š.P. Jaman) i Krasnić ('88. Ljubanović). Na ljestvici vode Lokomotiva i Hajduk sa po 14 osvojenih bodova, dok je Osijek trenutno peti s 10 bodova na svom kontu.

Kadeti su na domaćem terenu izgubili od Splićana rezultatom 1:3. Gosti su poveli iz jedanaesterca u prvom poluvremenu, da bi u nastavku s još dva pogotka otišli na nedostižna tri gola razlike. Kalem je iz slobodnog udarca uspio tek ublažiti poraz protiv raspoloženijeg i konkretnijeg protivnika. Za Bijelo-plave su igrali: Ivanković ('46. M. Kolić), Nerlović, Šalek, Janjić, Kalem, Košić ('86. Ižaković), Čočaj ('72. Balić). D. Jaman ('86. Jurjević), J. Ježić ('72. Vragolović), Krstić ('61. Perković) i Gagulić ('72. Rados). Na vrhu su u ovome poretku Hajduk, Dinamo, Varaždin i Rijeka koji su osvojili po 13 bodova s tim da Modri imaju utakmicu manje. Osijek je osmi sa 7 osvojenih bodova.

Što se tiče juniora, oni nikako da se uhvate stabilnost ove sezone. U subotu su u 7. kolu poraženi na gostovanju kod Varaždina s 2:0, a ponovile su im se pogreške koje su ih pratile i u većini prethodnih dvoboja. Na terenu su bili: Grahovac, Bilić ('75. Ivanković), Kolarik, Begović, Mladinović ('75. Livić), Farkaš, Peček ('88. Rupčić), Grgić ('88. Kramarić), Mićić ('75. Nemet), Dabić (46. Šainović) i Barić. Vodeća Lokomotiva ima 17 bodova, slijede Dinamo i Kustošija s bodom manje, dok je naša momčad na 14. mjestu sa 4 osvojena boda.