Juniori su kod kuće odigrali neriješeno s Goricom, kao i pioniri protiv Varaždina dok su nam kadeti na istom gostovanju poraženi.

U Prvoj ligi mladeži naše su momčadi proteklog vikenda odigrale tri utakmice i pritom su ostvarena dva remija uz jedan poraz. Juniori su ugostili Goricu na Opus Areni i bilo je neriješeno 1:1. Gosti su prvi došli u vodstvo nakon petnaestak minuta igre, a unatoč stalnoj inicijativi, Rupnikovi učenici su uspjeli doći do izjednačenja tek u 90. minuti kada se u gužvi pred vratima suparnika najbolje snašao Ivan Barić i zatresao mrežu. Na taj način barem je izbjegnut poraz. Osijek je igrao u sastavu: Hlapčić, Dabić ('62. Drga), Vrbanac, Kolarik ('75 Nemet), Begović, Farkaš, Peček ('84. Kramarić), Živković, Grgić, Šainović i Barić. Prva je Lokomotiva s 20 bodova, ispred Dinama koji ima bod manje dok su Bijelo-plavi na 14. mjestu s 5 osvojenih bodova.

Ravlićev pogodak za bod u gostima

Kadeti su poraženi u Varaždinu s 1:0, a domaćin je pogodak postigao u završnici prvog poluvremena, nakon vrlo dvojbene situacije kada se tražio prekršaj nad našim igračem da bi u nastavku te akcije Varaždinci došli do gola koji je na kraju bio i odlučujući za konačan ishod susreta. Neuspješna su ostala nastojanja osječke momčadi da dođe barem do izjednačenja iako je bilo nekoliko izrazitih šansi. Igrali su: Grahovac, Nerlović, Šalek, Janjić, Kalem, Košir, Čočaj ('46. Sabo), D. Jaman, J. Ježić, Perković ('61. Krstić) i Gagulić ('76. Jurjević). U vodstvu je Dinamo koji ima 17 bodova, a minimalni zaostatak imaju Hajduk, Varaždin i Rijeka. Izabranici M. Žitnjaka trenutno zauzimaju 9. poziciju sa 7 bodova. Na istom gostovanju bili su i pioniri koji su odigrali bez pobjednika 1:1. Poveli smo golom Marka Ravlića u 30. minuti, imali nakon toga i gredu, a Varaždinci su izjednačili u 67. Na terenu su bili: Tolić, Rošta, Katavić, I. Ježić, Krasnić, Crnković, Purgar ('75. Solin), Cipar, Ravlić, Odobašić ('46. Šibalić) i Š.P. Jaman ('75 Ljubanović). Na čelu ljestvice nalaze se Lokomotiva i Hajduk koji imaju 15 bodova dok je Osijek šesti sa samo četiri boda manje.