Jučer je u Gradskom vrtu odigrana kontrolna utakmica između seniorske i juniorske momčadi NK Osijeka. Prema očekivanjima, stariji kolege ipak su bili bolji i savladali svoje nasljednike, koji su se pokazali kao dostojan i borben protivnik, rezultatom 4:0.

Nogometaši Osijeka odigrali su kontrolnu utakmicu protiv juniorske momčadi našeg prvoligaša i pobijedili rezultatom 4:0. Dva pogotka djelo su Jasmina Mešanovića, a po jedan gol postigli su Šorša i Rumunj Cuendaoa. Riječ je o igraču koji je, iz rumunjske UTE Arad, stigao na probu u Gradski vrt, a inače igra na poziciji lijeve polušpice.

Utakmica je odigrana na pomoćnom terenu kompleksa Gradski vrt, uz vrlo dobre uvjete za igru.

Trener Rukavina na teren je poslao sve raspoložive snage izuzev ozlijeđenih i bolesnih igrača koji su trenutno izvan stroja. Nastupili su: Lončarić (Žitnjak), Pranjić (Jonjić), Čejvanović (Bralić), Arsenić (Matas), B. Barišić (Čuljak), Špehar (Vitaić), Šorša, Cuendao (Glavaš), Škorić (Vojnović), Baraban (Čikvar) i Aganspahić (Mešanović). Dodajmo da je predviđeni susret s trećeligašem Belišćem (iduće nedjelje) morao biti otkazan zbog većeg broja viroznih belišćanskih prvotimaca.