Kadeti II i Juniori II bili su domaćini momčadi Slavonije iz Požege. Ostvarene su obje pobjede. 

Momčad Vlade Bilića u subotu je odigrala jednu od boljih utakmica protiv kvalitetnog protivnika kao što je momčad Slavonije, koju usput rečeno vodi naš bivši igrač, Krešimir Brkić. Bijelo-plavi su jako dobro krenuli u susret, a kada je u 28.minuti Marin Knežević zatresao mrežu za vodstvo znalo se da će utakmica ići u samo jednom smjeru. Samo minutu nakon prvog zgoditka, Luka Marin postiže pogodak za 2:0 Osijeka. Gosti su jednostavno upali u ritam domaćina i iz toga se teško bilo izvući. Josip Čikvar nastavio je agoniju gostiju koji su u 33. minuti morali i po treći puta vaditi loptu iz svoje mreže. Unatoč visokom vodstvu kojeg su domaćini imali već nakon pola sata igre, pritisak na gostujuća vrata nije prestajao. Drugi napadač bijelo-plavih, Stjepan Plazonja, u 37. minuti postiže gol za 4:0, a Čikvar u 42. minuti za okruglih 5:0. S tim se rezultatom otišlo na poluvrijeme.

Nastavak susreta donio nam je i pogodak Slavonije koja je u 46. minuti smanjila rezultat na 5:1, a strijelac za goste bio je Antun Čičak. Ako je i postojala kakva nada kod Slavonije da još malo ublaže poraz, ona je nestala u 52. minuti kada Josip Čikvar postiže svoj treći, a ukupno šesti gol na utakmici i Osijek je poveo 6:1. Dvije minute kasnije igrač s klupe, Josip Lastavica postiže gol za 7:1. Neumoljivi su bili bijelo-plavi u ovoj utakmici. U 57. minuti Stjepan Plazonja svojim je zgoditkom dodatno je zadao glavobolje treneru gostiju Brkiću. Osijek ima prednost od 8:1. Svoju dobru igru, a ujedno i odličnu igru cijele momčadi okrunio je novim zgoditkom Luka Marin u 68. minuti utakmice. Konačni rezultat 10:1 za bijelo-plave. Bio je to dan u kojem je u redovima Osijeka sve funkcioniralo savršeno. Čestitamo treneru i igračima, a momčadi Slavonije i njihovom treneru Brkiću želimo uspješniji nastavak prvenstva.

Za kraj ćemo dodati kako su Kadeti II također odigrali utakmicu s vršnjacima Slavonije. U tvrdoj utakmici krajnji rezultat bio je 2:0. Strijelci za bijelo-plave u drugom poluvremenu bili su Barišić u 65. minuti i Grgić u 78.minuti utakmice. Čestitamo igračima i treneru na pobjedi. 

U nastavku teksta možete pročitati sažeto o utakmicama.

Subota
Kadeti II vs Slavonija 2:0 

(Barišić, Grgić) 
Juniori II vs Slavonija 10:1
(Čikvar 3, Plazonja 2, Rajić, Marin 2, Knežević, Lastavica)