I ovoga vikenda očekuje nas nekoliko utakmica naših selekcija bijelo-plavog nogometnog pogona.

Subota, 19.3., rezervirana je za nastupe Početnika i Početnika II koji će igrati gradske, svoje male derbi utakmice protiv Hypo Limača. Utakmice se igraju od 14 do 15 sati. 

U nedjelju, 20.3., Juniori II i Kadeti II putuju za Vukovar gdje će odigrati utakmice protiv istoimenog kluba. Osječani su u obje utakmice favoriti, no svaku utakmicu treba maksimalno ozbiljno odigrati i respektirati protivnika koji svakako može iznenaditi.Utakmica Kadeta II počinje u 9 sati, dok će Juniori II na teren u 11 sati. 

U utorak, 22.3., u sklopu HNL-a Pioniri i Kadeti odlaze na neugodno gostovanje u Varaždin na susrete protiv NK Varaždin. Bijelo-plavima to neće biti nimalo lagan susret jer poznato je kako njihovo podneblje jednako obiluje talentima kao i naše. Utakmice s momčadi iz Varaždina uvijek su bile zanimljive, dinamične i s dosta pogodaka. Vjerujemo da će i ove utakmice biti jednako kvalitetne kao i sve prijašnje, naravno s pobjedama našim Pionira i Kadeta.

Za sve dodatne obavijesti oko eventualne promjene termina ili nadopune programa utakmica pratite našu službenu stranicu i facebook stranicu Nogometni klub Osijek. Naprijed naši bijelo-plavi!