Raspored utakmica polaznika Škole nogometa našeg prvoligaša, uz obavijest o polufinalu Kupa za Pionire. 

Iako je seniorima nastupila prvenstvena pauza zbog dolaska reprezentacije u naš grad i odigravanja prijateljske utakmice s Izraelom sutra od 18 sati, naši polaznici Škole nogometa ne miruju već uredno i redovno obavljaju svoje obveze. Pioniri i Kadeti odlaze u Varaždin na utakmicu, Početnici također danas odigravaju prvenstvenu utakmicu u Donjem Miholjcu protiv Jedinstva, a Predpočetnici će na put za Veliku Goricu.

Subota je rezervirana za nekoliko utakmica, a najavljujemo HNL dvoboje Juniora, Pionira i Kadeta. U subotu od 10 sati Juniori će dočekati momčad Splita, dok će Pioniri i Kadeti odigrati slavonski derbi s Cibalijom. Pioniri utakmicu igraju od 13 sati, a Kadeti od 14:45 sati. Dođite i podržite naše mlade igrače koji jurišaju prema novim pobjedama. Jutarnji termin u subotu rezerviran je za gradski derbi između naših Mlađih Pionira i Pionira II s vršnjacima iz Hypo Limača. Utakmice se igraju na terenima Hypo Limač od 9 sati (Mlađi Pioniri) i 10:30 sati (Pioniri II). U večernjem terminu Početnici i Početnici II odigrat će utakmice protiv Đakovo Croatia od 18 i 19 sati.

Za kraj ćemo spomenuti kako su izvučeni polufinalni parovi Kupa za Pionire. Bijelo-plavi će u tom polufinalu igrati protiv Slaven Belupa. Osječani su domaćini prve utakmice koja se igra 30.ožujka. Uzvrati se igraju 13.travnja ove godine. Drugi polufinalni par je Lokomotiva i Dinamo. Sretno našim dečkima prema putu ka finalu domaćeg Kupa. Naprijed naši bijelo-plavi!