Nakon reprezentativne stanke bijelo-plavi pogon nastavlja svojim normalnim programom rada.

Dvije uzastopne domaće pobjede donijele su u svlačionicu bijelo-plavih nužno potreban mir, ali i još bolju atmosferu među igračima. Reprezentativna stanka je poslužila Zekićevim pulenima da dodatno napune baterije za naporni nastavak sezone. Iako je bila stanka, igrači nisu mirovali. Odigrane su dvije pripremne utakmice protiv Mladosti iz Antina i "generalka" za Dinamo protiv Širokog Brijega. Upravo je u toj posljednjoj utakmici Zekić isprobavao razne kombinacije s kojima će pokušati iznenaditi "modre" u nedjelju na Maksimiru. Iako nas očekuje teško gostovanje, hrabrim pristupom bijelo-plavi mogu iznenaditi Dinamo. Nit vodilja i za ovu utakmicu mogu biti gostovanja na Poljudu i Rujevici gdje su naši igrači ostavili srce na terenu. Utakmica s Dinamom igra se u nedjelju (3.4.) s početkom u 15 sati. 

Danas (utorak, 29.3.) druga momčad našeg prvoligaša odigrat će svoj premijerni nastup protiv Valpovke u Valpovu na njihovom Sportskom parku. NK Osijek "B" vodi nedavno angažirani, bivši igrač i trener bijelo-plavih Tomislav Steinbruckner, koji će isprobati momčad kombiniranu s mladim igračima, mahom izlaznim juniorima kojima će to biti potrebno za sjecanje iskustva u seniorskom nogometu.

Važna utakmica odigrat će se u srijedu (30.3.) kada će naši Pioniri odigrati prvu polufinalnu utakmicu Kupa. U goste bijelo-plavima dolazi Slaven Belupo, a podsjećamo drugi polufinalni par su Lokomotiva i Dinamo. Bit će ovo dobra prilika da se ostvari što bolji rezultat za uzvratnu utakmicu i naravno izbori veliko finale. Utakmica se igra od 14 sati, a ovim putem pozivamo sve da dođu pogledati i bodriti našu momčad. U četvrtak Početnici odlaze za Pakoštane, a subota je rezervirana za prvenstvene utakmice. Kadeti II i Juniori II ugostit će momčad Oriolika, a utakmice se igraju od 9 sati (Kadeti II) i 10:45 (Juniori II). U sklopu HNL Juniora, naši dečki bit će domaćini Slaven Belupu, utakmica se igra u 13 sati.

Nedjelja nam je također bogata utakmicama, a naše selekcije igraju u Osijeku, stoga je to dobra prilika da dođete vidjeti na djelu naše bijelo-plave nade. Pionirima i Kadetima dolazi momčad Zadra, a utakmice su na rasporedu od 10 sati (Pioniri) i 11:45 sati (Kadeti). Juniori će i u nedjelju morati na teren. Nakon subotnje utakmice sa Slaven Belupom, naši dečki bit će još jednom domaćini, ali ovoga puta ekipi Zadra. Utakmica se igra u 13:30 sati. I za kraj nedjeljnog programa, Mlađi Pioniri i Pioniri II odigrat će utakmicu protiv Slavije. Nakon kratkog klupskog mirovanja, očekuje nas vikend bogat utakmicama u kojima će naši igrači, vjerujemo, ostvariti dobre rezultate. Vidimo se i ovoga vikenda na Gradskom vrtu. Naprijed naši bijelo-plavi!