Iz Novigrada nam dolaze vijesti kako će Edin Husić dobiti priliku još nekoliko dana, da se dokaže i nametne treneru Rukavini te postane član NK Osijeka. Za razliku od njega, druga dva momka iz Bosne i Hercegovine nisu zadovoljili i već su napustili Novigrad. Klub je i dalje u potrazi za potencijalnim pojačanjima.

Od trojice igrača iz Bosne i Hercegovine koji su stigli na probu u redove osječkog prvoligaša na pripremama u Novigradu, samo će jedan i sljedećih dana ostati na provjeri. Riječ je o iskusnom veznjaku Edinu Husiću, bivšem članu Cibalije i Karlovca, dok su Salih Muminović i Esmir Ahmetović već napustili hotel „Maestral“ i završili svoju kratku epizodu među bijelo-plavima.

Osijek i dalje nastoji pojačati svoje redove za proljetni dio sezone, gotovo svakodnevno se stručnom stožeru nude neka nova imena, pa nije isključeno da još netko idućih dana stigne među Osječane ne bi li Tomislava Rukavinu i njegove suradnike uvjerio da je „materijal“ za najbolju momčad.

Inače, do povratka kući, nogometaši Osijeka odigrat će još dvije kontrolne utakmice. Prva je na rasporedu u četvrtak protiv Celja, koje zauzima treće mjesto u prvenstvu Slovenije, a dan kasnije protivnik našem prvoligašu bit će još jedna slovenska momčad – Krka. Poslije tog susreta osječka se ekspedicija vraća u Slavoniju.