Zekić neće imati na raspolaganju sve igrače, budući da su izvan momčadi Lukić, Perošević i Šarić

Nogometaše Osijeka sutra očekuje još jedna vrlo važna prvenstvena utakmica u borbi za bodove, ovaj puta protiv Slaven Belupa u Gradskom vrtu s početkom u 19 sati.

I „farmaceuti“ su u donjem dijelu tablice, trenutno s tri boda više u odnosu na bijelo-plave, pa je i to dodatni motiv našem prvoligašu da uknjiži tri iznimno vrijedna boda.

- Imamo dosta kadrovskih problema, ali se iskreno nadam da nas oni neće poremetiti. Trojica prvotimaca sigurno neće konkurirati za sastav, to su Lukić, Perošević i Šarić, pa im moramo pronaći alternacije za sutrašnju utakmicu. No, imamo mi igrača koji ih mogu kvalitetno zamijeniti, vjerujem da će oni to na terenu i potvrditi. Iznimno važna utakmica, još jedna od onih „povijesnih“. Imamo priliku pobijediti i bodovno odmaknuti Puljanima, ali se i izjednačiti s Koprivničanima koji nam dolaze u goste. Dosta smo takvih prigoda ranije već propustili, sada se nadam da ćemo ovu iskoristiti i učiniti završnicu sezone mirnijom, da ne moramo iz kola u kolo strahovati za opstanak. Momčad mora odigrati s puno više vjere u sebe nego što je bilo u prethodnim utakmicama i rezultat ne bi trebao izostati, rekao je trener Zoran Zekić na današnjoj konferenciji za novinare.

Osječki kormilar očekuje kako bi se ovaj puta moglo dosta toga poklopiti u korist njegove momčadi, a nada se i podršci Kohorte:

- Naravno da očekujem i potporu navijača i to svih 90 minuta. Treba ući u utakmicu što sigurnije, s mirnom pas-igrom, što prije po mogućnosti zabiti gol, da budemo što agresivniji kao što smo jesenas bili protiv Hajduka ili Rijeke. I moramo više pucati po golu, ne možemo postići pogodak, ako nema udaraca. Često smo previše komplicirali u izglednim situacijama, moramo u tom smislu pojednostaviti igru, zaključio je Zekić.