Nažalost, zbog poplavljenih terena u Novigradu, utakmica između Osijeka i Krke, kako sada stvari stoje, je otkazana. 

Jučer su bijelo-plavi, unatoč negativnom rezultatu, odigrali vrlo dobru utakmicu protiv Celja, a danas im slijedi posljednja provjera prije povratka kući. S druge strane bit će bit će još jedan slovenski prvoligaš, momčad Krke iz Novog Mesta.

Pripreme osječkog nogometnog prvoligaša pri samom su kraju. Danas će bijelo-plavi odigrati posljednju kontrolnu utakmicu u Novigradu, a protivnik im je još jedna slovenska momčad. Ovog puta to je Krka, koja je pri začelju tablice u prvenstvu naših susjeda. Susret na terenu Sportskog centra „Laguna“ počinje u 14 sati i također ćete ga imati prigodu pratiti u našem izravnom tekstualnom prijenosu.

Još ćemo se malo vratiti na jučerašnji ogled s respektabilnom suparnikom, kakav je u svakom slučaju bilo Celje, već zbog same činjenice da je riječ o kolektivu koji nije poražen u 22 službene utakmice za redom! Iako je Osijek poražen rezultatom 2:1, ostao je dojam da su naši dečki odigrali najbolju utakmicu u ovom pripremnom razdoblju i prava je šteta da to nije vrednovano i boljim rezultatom, kojega su svakako zaslužili na osnovu prikazanog u 90 vrlo zanimljivih i borbenih minuta. Jedna dekoncentracija vratara Lončarića koštala je Osječane poraza, ali igra tijekom cijelog dvoboja ulijeva ohrabrenje uoči skorašnjeg nastavka sezone. Nadamo se da će se u dobrom izdanju predstaviti i momčad koju će Rukavina danas poslati na travnjak, a koja je najbliže postavi koju stručni stožer sprema za gostovanje u Zadru.

Live izvještaj Marija Mihića možete pratiti od 14 sati ispod teksta!