Posebne čestitke obojice trenera zaslužio je Ilija Nestorovski, prvi „topnik“ Lige sa čak 25 golova!

Dopadljiva je bila utakmica u Zaprešiću gdje je Inter bio bolji od Osijeka i slavio sa 4:2. Osječani su domaćinu suprostavili prilično izmjenjenu momčad u odnosu na prethodne susrete, priliku su dobili igrači iz juniorskog pogona, a trener Zoran Zekić upravo je s njima bio i najzadovoljniji što je , između ostaloga, izjavio i na konferenciji za novinare:

- Čestitam Interu koji i kolegi Toplaku ne samo na današnjoj pobjedi, nego i činjenici da su imali jako dobru sezonu. Očito su s više žara i odlučnosti odigrali ovu utakmicu u odnosu na moje igrače. U prošlom su kolu slavili na Poljudu, sada su i nas dobili što znači da finiš prvenstva nisu shvatili kao neobavezno odrađivanje obveza nego su se pokazali kao pravi sportaši, natjecatelji. A mi smo u svojim redovima imali onih koji su, čini mi se, više razmišljali o odmoru koji slijedi. Mladiće kojima smo dali šansu mogu pohvaliti, u biti sam jedino s njima i zadovoljan, ostali nisu bili na potrebnoj razini. Umjesto da nam skupina starijih i iskusnijih igrača ponese najveći teret i vodi ove mlađe, imali smo obrnutu situaciju. Očito ćemo neke stvari morati mijenjati za iduću sezonu, a da bismo stvorili pobjednički mentalitet trebamo i „fajtere“ u tom smislu, koji neće olako gubiti dvoboje s protivničkim igračima, a pokazat će i više odlučnosti kada napadamo i pokušavamo ugroziti protivnička vrata. Posebno bih čestitao Nestorovskom i na hat-tricku koji je zabio i na činjenici da je prvi strijelac lige. Osobno mi je žao što ga hrvatska publika u sljedećoj sezoni neće gledati na našim stadionima jer je odličan napadač i vrhunski strijelac. Uspio je postići 25 golova, samo dva manje od naše kompletne momčadi, rekao je Zekić.

Kormilar Zaprešićana Samir Toplak primao je čestitke jer su Inter mnogi uoči početka sezone svrstavali u krug najozbiljnijih kandidata za ispadanje, a žuto-plavi su na kraju završili na iznenađujućoj, šestoj poziciji:

- Odlično smo zaključili vrlo uspješnu sezonu, u jednoj zaista zanimljivoj utakmici sa šest golova. Slažem se da smo najugodnije iznenađenje HNL-a, a pobjednički mentalitet smo prenijeli još iz Druge lige. Imali smo dobro izbalansiranu i kvalitetnu momčad s kojom mogu biti i više nego zadovoljan. No, jednog čovjeka moram posebno izdvojiti. Naravno, to je Ilija Nestorovski. Imao je prekrasan oproštaj s tri pogotka i posebno mi je drago da sam trenirao takvog golgetera, vrhunskog sportaša i divnog čovjeka! Želim mu mnogo sreće i uspjeha u nastavku karijere. Osijeku čestitam na izborenom opstanku, Zekić je također napravio dobar posao, pričao je Toplak.