Članovi kluba imaju dodatnu pogodnost i godišnju ulaznicu plaćaju 50 posto jeftinije!

Bliži nam se nedjeljna utakmica s Rijekom u Gradskom vrtu, pa navijače, klupske simpatizere i sve druge ljubitelje nogometa podsjećamo na aktualne cijene ulaznica i mogućnosti njihove kupovine. Kako smo u više navrata napomenuli, najpovoljnija je kupnja godišnjih ulaznica, a ukoliko ste pritom postali i članom Bijelo-plavog navijačkog kluba (učlanjenje je besplatno) – to će vam omogućiti dodatni, značajan popust. Primjerice, pojedinačna ulaznica za tribinu Istok stoji 60 kuna, međutim, godišnju ulaznicu za cijelu sezonu plaćate 400, a za članove kluba ona je vrlo popularnih 200 kuna!

Kada je riječ o pojedinačnim ulaznicama, djeca i mladi do 15 godina izdvojit će za svaku utakmicu po 20 kuna, Istok stoji 60, Zapad 80, Loža 100 i VIP 500 kuna.

Godišnja ulaznica za Istok je 400 kuna, a za članove vrijedi dodatni popust, pa će svoje mjesto na tribini tijekom cijele natjecateljske godine platiti samo 200 kuna, a to je 50 posto popusta! Godišnja ulaznica za Zapad stoji 600 kuna, za članove Bijelo-plavog kluba je također upola jeftinija. Za ulazak u jednu od loža Gradskog vrta zainteresirani će morati izdvojiti 1.000 kuna, no članovi plaćaju upola manji iznos. Preporučujemo Vam da iskoristite i vrlo povoljne obiteljske pakete. Konkretno, za dva člana istoga domaćinstva paket stoji 250 kuna, dok svaki sljedeći član godišnju ulaznicu plaća simboličnih 50 kuna!

Godišnje ulaznice možete kupiti svakog radnog dana od 10 do 18 sati u klupskim prostorijama u Wilsonovoj ulici, kao i subotom od 9 do 13 sati. Bitno je naglasiti da su su sve ulaznice od ove sezone personalizirane i svaka sadržava podatke o vlasniku (ime i prezime) te sektor, red i sjedalo na tribini te nisu prenosive na drugu osobu. Kupovinu je moguće obaviti uz predočenje važećeg osobnog dokumenta.

Pretprodaja pojedinačnih ulaznica u nedjelju, na dan utakmice s Rijekom, počinje od 12 sati na stadionu Gradski vrt.