Ukupno su odigrane četiri utakmice koje su dobro došle našim mladim nogometašima

Četiri selekcije mlađih kategorija Nogometnog kluba Osijek gostovale su kod vršnjaka iz Puskas Akademije u mađarskom Felcsutu, nedaleko Budimpešte.

Riječ je o dvije momčadi pionira i kadeta koje su ostvarile jednu pobjedu, jedan remi i dva poraza. Pobjedu su zabilježili Kadeti I pod vodstvom Gorana Popovića (2:1, strijelci su bili Vladić i Benić), a zanimljivost toga susreta je bila u spoznaji da su protivničku momčad vodili Osječani Ivica Kulešević i Dino Skender.

Pioniri I igrali su neriješeno 2:2 (Uščebrka i Fingernagl), a poraze su zabilježili Pioniri II (1:3, strijelac Ljulj) i Kadeti II (1:2, zabio je Kuprešak).

-     Naišli smo na očekivano gostoljubive domaćine koji su nas vrlo srdačno dočekali. Moram istaknuti kako u Puskas Akademiji imaju fantastične uvjete za rad: ukupno devet terena, dva grijana zimska, dva s umjetnom travom, svu prateću infrastrukturu s dvadesetak svlačionica, u cjelini gledajući - prekrasan stadion i zaista im imamo na čemu zavidjeti. Što se samih nastupa tiče, zadovoljan sam kako smo igrali, rezultati su mogli biti i nešto bolji, jedino je očito da će Pionirima II trebati neko vrijeme prilagodbe. Inače, utakmice su bile odlične, svakako su nam dobro došle, rekao je voditelj Škole nogometa Miroslav Žitnjak.