Momčad Osijeka pojačala je svoj vezni red Dragomirom Vukobratovićem, veznim igračem koji dolazi kao slobodan igrač, a posljednje je nastupao za estonsku Levadiju iz Tallina. U Gradskom vrtu ostati će minimalno do ljeta ove godine, a na raspologanju će biti od susreta sa Splitom.

Novi član osječkog nogometnog prvoligaša danas je i službeno postao 26-godišnji (rođen 12. svibnja 1988. u Karlovcu) zadnji vezni igrač Dragomir Vukobratović. U Gradski vrt je stigao iz redova estonske Levadije (Tallin), a tijekom svoje igračke karijere bio je u novosadskoj Vojvodini, beogradskoj Crvenoj zvezdi, banjalučkom Borcu, Inđiji, ruskim klubovima Gazovik Orenburgu i Metallurgu iz Novokuznetska te u kazahstanskom Zhetysu Sunkar.

Vukobratović, visok 180 centimetara, je u Osijek stigao kao slobodan igrač, a ugovor je potpisao do kraja sezone nakon čega će ponovno sjesti za stol s čelnicima Kluba i eventualno dogovarati produženje vjernosti bijelo-plavima. Novi osječki veznjak već je odradio nekoliko treninga s novim suigračima, a pravo nastupa će vjerojatno imati u drugom kolu nastavka sezone, kada u Osijeku bude gostovala momčad Splita. Prethodno mora biti kompletirana sva potrebna papirologija za izdavanje međunarodne dozvole.