NK Osijek TV Vam donosi najzanimljivije priče prije, za vrijeme i nakon utakmice. Najave susreta, izjave naših igrača, reakcije nakon utakmice, razgovori s najistaknutijim pojedincima utakmice… sve to i puno više na NK Osijek TV you tube kanalu

Sve nam više nam to počinje sličiti na bajku, priču koja nam je sve do sada bila nestvarna. Teško je netko mogao i sanjati da će nam NK Osijek nakon četiri odigrane utakmice u gostima ove sezone imati sve četiri pobjede, bez ijednog izgubljenog boda! Već smo zaključili da je to povijesni rezultatski niz našeg prvoligaša jer se baš nikada ranije nije dogodilo ništa slično. Momčad je i u Koprivnici pokazala da to više nije onaj Osijek koji bi prijašnjih godina potonuo kada bi protivnik prvi došao u vodstvo, sada se bijelo-plavi vraćaju iz takvih situacija, u stanju su preokrenuti rezultat u svoju korist. Bez dvojbe, to je, uz neupitnu kvalitetu igračkog kadra, zasigurno i najveći dobitak u dosadašnjem tijeku HNL-a. Igrači su, podsjećamo, bili optimisti i prije gostovanja u Podravini, očito su vjerovali u sebe, što se moglo zaključiti i u razgovoru s Ivicom Džolanom na dan susreta protiv Slaven Belupa:

IVICA DŽOLAN

Znali smo kakvu su tradiciju Osječani imali prije subotnje utakmice , koliko im je Slaven Belupo bio neugodan domaćin. Stoga su osvojeni bodovi još i važniji jer napokon možemo zaključiti da je Osijek slavio u Koprivnici. O tomu smo nakon utakmice razgovarali s Gabrijelom Bobanom koji je sudjelovao kod dva osječka pogotka:

GABRIJEL BOBAN

Već smo nešto rekli o mentalitetu i karakteru naše momčadi. Da se mijenja stav igrača u odnosu na neka prijašnja vremena, potvrdio nam je i rutiner u osječkim redovima, Aljoša Vojnović koji je više od 50 minuta igrao sa slomljenim rebrom! Evo što nam je rekao u subotu navečer, po izlasku iz svlačionice:

ALJOŠA VOJNOVIĆ

Ono što nam je također drago, zbog čega se osjećamo ugodno i ponosno, igrači su zajedništvo iskazali ne samo na terenu, nego i izvan njega. Svoje su zadovoljstvo i sreću nakon koprivničke pobjede iznova iskazali pjesmom i slavljem u svlačionici što je već postala i tradicija i praksa. ..

POBJEDA U KOPRIVNICI

Sjajna je to najava predstojećeg slavonskog derbija u kojem će Osijek u subotu navečer ugostiti vinkovačku Cibaliju u Gradskom vrtu. I ne zaboravite, sve klupske aktualnosti, prije, za vrijeme i poslije svih utakmica, između dva prvenstvena kola i tijekom cijeloga tjedna pratiti na našem NK Osijek TV-u.