Učenici Stjepana Vranješa nastavili su uspješan rezultatski niz, ovaj puta su bili bolji od Hrvatskog dragovoljca

U Prvoj HNL za mladež proteklog su vikenda odigrani susreti 5. kola. Pioniri Osijeka ostvarili su pobjedu nad Hrvatskim dragovoljcem u Gradskom vrtu, a rezultat je bio 2:0 uz golove Hajnala i Ivandića. „Dragovoljci“ su odmjerili snage i s Kadetima našeg prvoligaša, ovaj puta bez pogodaka 0:0. Pioniri su nam s tri uzastopna trijumfa trenutno na sedmom mjestu s devet osvojenih bodova, dok su Kadeti na 12. poziciji sa 4 boda u prethodnih pet prvenstvenih ogleda.

Što se tiče Prve kvalitetne lige Slavonije i Baranje, mlađi pioniri su ugostili Slaviju iz Pleternice koju su svladali s visokih 9:0 (Dorić 2, Pajić, Vrljić, Krivić, Tretinjak, Korov, Graovac i Damjanović po 1). Pioniri su istog protivnika pobijedili rezultatom 2:0 (Gradinac je bio dvostruki strijelac). Kadeti su nam dočekali momčad Vukovara i slavili čak s 13:0 (Bognar, Janček, Lozić i Mendeš po 2, Mikšić, Pudić, Kraljević i Kos po 1), dok su Juniori mlade Vukovarce ispratili kući s još većim porazom od 16:0 (Jakić, Oroz, Barukčić po 3, Kasač, Crnčan po 2, Čaić, Pilj i Soldić po 1).

U Drugoj kvalitetnoj ligi Mlađi pioniri su igrali s Jedinstvom iz Donjeg Miholjca, a rezultat je bio 10:0 (Budiša 5, Vrbanac 2, Kučinac, Trbojević i Petrović po 1). Imamo i tri susreta koja se nisu igrala u borbi za bodove. Mlađi pioniri su bili domaćini vršnjacima iz baranjskog Draža koje su pobijedili sa 14:0 (Vrljić i Graovac po 3, Ledinski 2, Lozić, Korov, Damjanović, Dorić, Tanacković i Kulešević po 1). Pretpočetnici su igrali protiv Hypo limača i slavili sa 8:0 (Grgić 3, Barić 2, Rupčić, Jerković i Vučemilović po 1), a Početnici su također odmjerili snage s protivnicima iz Akademije Krpan&Babić koje su svladali s 2:0 (Živković 2)