U šesnaestini finala Osječanima je u srijedu domaćin trećeligaš Vukovar '91

Za osječke nogometne profesionalce u srijedu, 21. rujna, započinje natjecanje u nacionalnom kupu, najmasovnijem natjecanju u Hrvatskoj. Osječani u šesnaestini finala gostuju kod trećeligaša Vukovara '91, a susret na gradskom stadionu u gradu-heroju počinje u 15 sati i 30 minuta.

Trener Bijelo-plavih Zoran Zekić najavio je još nakon ogleda sa Splićanima u borbi za bodove da će u dvoboju s Vukovarcima prigodu dati i nekim igračima koji su dosad manje participirali u službenim nastupima našeg prvoligaša, što znači da će neki od dosad standardnih prvotimaca ovaj puta ostati na klupi za pričuve. No, bez obzira na to koju će početnu jedanaestoricu stručni stožer poslati na travnjak, jasno je da Osijek ima ulogu velikog favorita, a time i zadaću da ostvari plasman u osminu finala.

Često ste i čitali i slušali priče o tome da Kup zna biti varljivo i opasno natjecanje u kojem su nogometni velikani diljem Europe, a ne samo na ovim našim prostorima, ispadali od objektivno puno slabijih, nižerazrednih protivnika. To je uvijek upozorenje i našim dečkima da se svaka momčad na drugoj strani terena mora shvatiti ozbiljno kako ne bi bilo neugodnosti i rezultatskih šokova. Vukovar '91 trenutno zauzima četvrtu poziciju među trećeligašima istočne skupine s tri pobjede u pet odigranih prvenstvenih kola.


HNK VUKOVAR 1991 vs. NK OSIJEK | Croatian cup 1...