Iskusni osječki veznjak brzo se vratio nakon ozljede i slomljenog rebra, ušao u drugom dijelu i zabio dva gola

Aljoša Vojnović bio je istinski junak pobjede našeg prvoligaša nad Splitom u Gradskom vrtu. U igru je ušao u 69. minuti umjesto Gabrijela Bobana i to kratko razdoblje koje je proveo na terenu bilo mu je sasvim dovoljno da se prometne u igrača utakmice. Sve je razvidno i jasno iz njegovog učinka.

U 83. minuti postigao je krasan pogodak glavom nakon odličnog ubačaja Borne Barišića s lijevog boka, kada je inače raspoloženi gostujući vratar Duka morao potpisati kapitulaciju. Vojnović je tako silovito zahvatio loptu čelom nadvisivši u skoku mladog splitskog stopera Mikulića, da se ona doslovno „zarila“ u mrežu na oduševljenje osječkih navijača. A upravo je Aljoša njihov veliki ljubimac, stoga ne čude ni ovacije koje je dobio s tribina.

I drugi gol je pokazao koliko je iskusni osječki veznjak spretan u situacijama kada nije nimalo lako postići pogodak, budući da je na prizemno ubačenu loptu od strane Domagoja Pušića reagirao na način da je petom nadmudrio i svog čuvara i nemoćnog Duku.

Ne treba zaboraviti da je Vojnoviću nedavno u Koprivnici slomljeno rebro već  na samom otvaranju dvoboja protiv Slaven Belupa u kojem je izdržao pedesetak minuta na terenu, a iako su mu liječnici predviđali barem pet-šest tjedana oporavka, na svoju se inicijativu ranije priključio treninzima i dao jasno do znanja treneru Zoranu Zekiću da je spreman i odlučan zaigrati što prije. Ne samo da je nastupio, nego je i svojim golovima definitivno osigurao bodove našem prvoligašu, a sebi i mjesto na vrhu klupske ljestvice strijelaca, uz napadača Muzafera Ejupija, koji je također postigao tri pogotka.