U Prvoj kvalitetnoj ligi Slavonije i Baranje Osijekovi su Pretpočetnici gostovali u Đakovu gdje su bili bolji od istoimenog domaćina sa 6:1 

Pretpočetnici su gostovali u Đakovu gdje su bili bolji od istoimenog domaćina sa 6:1 (Barić i Majdenić po 2, Grgić i Vučemilović po 1), a Početnici su bili još uvjerljiviji i ostvarivši pobjedu nad Đakovčanima rezultatom 9:0 (Kovačević i Živković po 4, Jeremijaš 1). Mlađi pioniri ugostili su vršnjake iz Vukovara koje su pobijedili s visokih 7:0 (Korov i Dorić po 2, Pajić i Krivić po 1 te autogol domaćina), dok su Pioniri istog protivnika, ali u svom dobnom uzrastu, svladali s 3:0 (Polić, Najbauer i Žižanović). Kadeti II su nam igrali protiv Željezničara u Slavonskom Brodu gdje su poraženi s 2:0, a na istom su gostovanju bili i Juniori II i također su doživjeli poraz, rezultatom 2:1 (Kožul).
Što se pak tiče Druge KLM mladeži, Mlađi pioniri su pobijedili Grafičara u Podgrađu sa 4:1 (Barić 2, Pavličić i Mažar po 1), a u tom stupnju natjecanja igraju i Pioniri II koji su bili bolji od vršnjaka iz Grafičara s 5:0 (Jurić 2, Ivandić, Conjar i Mendeš po 1.