Razgovori s iskusnim trenerom već su obavljeni i on bi se danas trebao pojaviti u Osijeku i treći puta preuzeti bijelo-plave.

Uvažavajući činjenicu da je momčad Osijeka odigrala još jednu slabu prvenstvenu utakmicu u kojoj se malo toga, ili gotovo ništa nije promijenilo na bolje u odnosu na jesenski dio sezone, u klupskom čelništvu ozbiljno razmišljaju o promjeni trenera. Svjestan je toga i aktualni kormilar Tomislav Rukavina koji još uvijek obnaša dužnost šefa stručnog stožera iako je već jučer postalo gotovo sasvim izvjesno da će Osječane u nastavak sezone, u grčevitu borbu za opstanak, povesti – netko drugi. 

Kao najozbiljniji i zapravo jedini pravi kandidat za novog trenera spominje se provjereni stručnjak Ivo Šušak koji je već odradio dva mandata u Gradskom vrtu. U oba je bio rezultatski uspješan, što je uz njegovu stručnost i nagomilano iskustvo, bio i glavni motiv Upravi kluba da ga pokuša ponovno angažirati u teškoj natjecateljskoj misiji spašavanja našeg prvoligaša od ispadanja iz HNL-a.

Prvi su razgovori obavljeni jučer u Zagrebu, a konkretizacija se očekuje tijekom ovoga utorka u gradu na Dravi. Sve ukazuje na to da će Šušak i po treći puta preuzeti kormilo Nogometnog kluba Osijek iako službenu potvrdu ipak treba pričekati...