Novi igrač NK Osijeka je Jozo Špikić. Mladi reprezentativac BiH igra na poziciji lijevog stopera, a Rijeka ga je do ljeta posudila Osijeku.

Osječki nogometni prvoligaš i dalje nastoji pojačati redove za nastavak sezone jer su svi u Klubu svjesni trenutne situacije koja je daleko od optimistične. U Gradski vrt je stigao mladi reprezentativac Bosne i Hercegovine, 20-godišnji Jozo Špikić, kojemu je Rijeka omogućila posudbu u redove bijelo-plavih. Špikić se tijekom protekle polusezone nije uspio nametnuti u jakoj konkurenciju koju Riječani imaju u svim linijama, pa tako i u onoj obrambenoj, iako je riječ o igraču koji je prethodno u Širokom Brijegu bio jedan od najzapaženijih pojedinaca ponajbolje momčadi bosansko-hercegovačke Premier lige.

Naime, naš je upravo pristigli prvotimac upisao 25 nastupa za Širokobriježane u sezoni 2013/2014. i pritom postigao tri pogotka. Igra na poziciji lijevog stopera, visok je 184 centimetra i težak 80 kilograma, a danas će odraditi i prvi trening s novim suigračima. Špikić je redovito nastupa za mlade selekcije BiH: U-18, U-19 i U-21, stoga od njega svi u NK Osijeku očekuju da će biti pojačanje za dosad prilično propusnu osječku obranu