Od 19 sati u Gradskom vrtu bijelo-plavi igraju protiv Intera iz Zaprešića. LIVE  txt vam donosi MMM.

NK OSIJEK - INTER 1:1

Pozdrav iz Gradskog vrta u kojem se Osječani prilično muče ove sezone, za razliku od gostujućih terena na kojima dosad imaju maksimalan bodovni učinak.

90' + 3 susret je završen, Osijek je i i drugi puta uzastopce ostao bez dva boda na domaćem terenu. Prigoda je bilo, međutim, osim iz "penala" Bijelo-plavi nisu uspjeli pronaći put do Čovićeve mreže.

90' igrat će se tri minute sudačke nadoknade vremena. 

87' treća zamjena i kod Bijelo-plavih. Na klupu odlazi Matas, ušao je Lopa.

85' posljednji puta mijenja Toplak. Izlazi Kolar, a ulazi Zulim.

84' odlična prilika za Ejupi. Idealno ga je poslužio Pušić, a osječka "devetka" ne uspjeva svladati Čovića.

82' Ejupi je u kaznenom prostoru proigrao Bobana, a ovaj iskosa s lijeve strane pogađa vanjski dio mreže.

82' druga izmjena u sastavu intera. Igru je napustio strijelac Šarić, na terenu je Šoljić.

77' dobar prodor Barišića po lijevoj strani, ubačaj u peterac, ali nitko od Osječana nije blizu toj lopti...

76' Inter prvi puta mijenja. Na klupi odlazi Ottochian, ušao je Čeliković.

69' Stopostotna šansa za Bobana koji je krenuo sam prema Čoviću, na kraju je slabo pucao, pa je to gostujući vratar uspio nogom obraniti. Lopta se odbila do Vojnovića koji opet poslužuje Bobana, ali je Komorski bio spretniji i otklonio opasnost.

67' dvostruka zamjena kod Osječana. Izašli su Petrovikj i Knežević, a ušli Lulić i Pušić.

64' Arsenić u posljednji trenutak uklizavanjem spašava ispred nadirućeg Altiparmakovskog!

60' Knežević je pucao, međutim, nije to bilo precizno, a i činilo nam se da bi bilo korisnije da je pokušao proigrati Vojnovića ili Ejupija koji su bili u kaznenom prostoru...

59' na suprotnoj strani zaprijetio je Altiparmakovski, čiji je udarac Mikulić obranio.

59' Boban je oduzeo loptu Komorskom, ušao u kazneni prostor i pao, uz njega je bio gostujući stoper, no ovaj puta se Gabrilo nije odlučio dosuditi jedanaesterac.

57' žuti karton dobio je Matas.

51' sada su još bolju priliku imali Bijelo-plavi! Boban je pobjegao obrani Zaprešićana, pucao iskosa s desne strane, a Čović je nogom odbio loptu u polje.

50' prva šansa u nastavku, Vojnović je proigrao Kneževića čiji udarac nije išao u okvir vratiju.

46' počelo je drugo poluvrijeme u Gradskom vrtu, a na tribinama je 2.336 gledatelja.

45' Inter je uspio izjednačiti. Bosec je ubacio visoku loptu s desne strane koja je preletjela Matasa i Altiparmakovskog došla do slobodnog Šarića koji je dobro pucao, Mikulić je pokušao spriječiti pogodak, ali nije uspio. Lopta je završila u lijevom kutu za 1:1.

45' 1:1 - ŠARIĆ

41' Boban se odlično oslobodio dvojice igrača u šesnaestercu, potom vrlo snažno pucao s desetak metara i zamalo prebacio vrata. Bila je to odlična prilika za udvostručenje vodstva!

37' imali su gosti sada situaciju iz koje su mogli nešto više učiniti, ali Altiparmakovski ne uspjeva u vrlo izglednoj poziciji proigrati Kolara.

30' brza kontra domaćina, Boban je okomitom loptom proigraom Mioča koji kreće sam prema Čoviću, ali je visoko podignuta zastavica pomoćnog suca Stolnika označila zaleđe.

26' Siguran realizator najstrože kazne bio je prvi klupski strijelac Muzafer Ejupi kojemu je ovo peti pogodak u ovom Prvenstvu.

26' 1:0 - EJUPI (11m)

25' jedanaesterac za Osijek nakon što su u dvoboju u kaznenom prostoru bili Mazalović i Boban. Osječki je napadač bio okrenut leđima golu, a gostujući veznjak ga je pogurnuo, da bi sudac Gabrilo pokazao na bijelu točku.

22' Evo prigode za domaćina! Opet je Barišić odlično centrirao, Ejupi glavom spustio loptu za natrčalog Mioča koji je sa 14 metara bio neprecizan.

18' Osječani pokušavaju preko bokova, dosta je ubačaja pred vrata Zaprešićana, no zasad nema onih pravih, izrazitih šansi.

14' Udarac Barišića desnom nogom, koja mu je ipak slabija u odnosu na vrlo preciznu ljevicu...

12' Ubačaj Barišića s lijevog boka, pokušava Boban doći do lopte na drugoj vratnici, ali ne uspjeva ugroziti Čovića.

11' Osijek je očekivano dominantniji, no ni Zaprešićani se, prema najavama svoga trenera, ne misle isključivo braniti...

7' Boban je fino centrirao s desne strane, Ejupi pucao glavom s 11 metara, bilo je to prvo iskušenje za Čovića koji je obranio taj udarac. 

1' Susret je započeo, a podsjećamo da je u prvom ovosezonskom dvoboju istih protivnika Osijek slavio u Zaprešiću s 2:0.

Suci su: G. Gabrilo (Split), M. Pepur (Split) i M. Stolnik (Hrašćica).

Evo i momčadi Intera: Čović, Bosec, Komorski, Filipović, Mesfin, Mazalović, Šarić, Ottochian, Puljić, Altiparmakovski i Kolar. Na klupi svoju prigodu čekaju: Madžar, Šoljić, Mamut, Čeliković, Zulim, Hanžek i Polizzi.

Osijek utakmicu sa Žuto-plavima počinje u sastavu: Mikulić, Matas, Lukić, Arsenić, Barišić, Petrovikj, Mioč, Boban, Vojnović, Knežević i Ejupi. U pričuvi su: Malenica, Špoljarić, Leko, Pušić, Grgić, Lulić i Lopa.

Pozdrav iz Gradskog vrta!