Ovaj tjedan mlađe kategorije su odigrale devet pripremnih utakmica, a upisano je pet pobjeda i čak četiri poraza, čime je malo pokvaren sjajan rezultatski dojam iz ovog pripremnog perioda.

Juniori trenera Miroslava Žitnjaka su ponovno za protivnika odabrali jednu seniorsku momčad, a ovog puta je u Gradskom vrtu gostovao NK Oriolik, iz mjesta Oriovca u Brodsko-posavskoj županiji. I stvari, u ovom susretu odigranom u utorak, nisu dobro krenule za igrače Osijeka, jer su gosti s dva pogotka Milinkovića došli u veliku prednost. No, ofenzivna igra se isplatila te je na kraju rezultat preokrenut. Bilo je 4:2 za bijelo-plave.

Dvostruki večernji raspored srijede otvorili su kadeti, koji su se sastali s Borcem iz Kneževih Vinograda i slavili rezultatom 2:0. Iako su cijeli susret dominirali i nisu dopustili protivniku pravu priliku za igru, a nakon njih su nastupili pioniri II, koje je po prvi put s klupe vodio Dražen Vidović. Oni su igrali protiv Grafičara i slavili rezultatom 4:1.

Juniori su ipak doživjeli i prvi poraz, a to se dogodilo u četvrtak, kad su odigrali susret protiv seniorske momčadi Višnjevca. Nije to bila ona igra od prije. Duel igra i čvrstina je nedostajala i Višnjevac nakon prodora kroz trojicu igrača Osijeka dolazi u vodstvu. Iz kaznenog udarca dolaze do 2:0, rezultata kojim se odlazi na odmor. U 80. minuti postigli su i pogodak za konačnih 3:0.

Taj poraz ih je pomalo poljuljao te niti u subotu to nije bila onakva prezentacija kao ranije. Protivnik je bila mađarska momčad Szentlorinc SE, a poraz je upisan rezultatom 1:2. Isti dan u večernji satima odigrali su i mlađi pioniri te savladali vršnjake iz Višnjevca rezultatom 14:0.

Nedjelju su otvorili kadeti II, također protiv Višnjevca, a oni su također bili uvjerljivi te savladali svoje protivnike 11:1 Ipak, nastavak programa nije bio najbolji za bijelo-plave momke. Pioniri i kadeti, selekcije koje nastupaju u nacionalnom prvenstvu, susreli su se s vršnjacima i ligaškim konkurentima iz Cibalije. Vjerojatno još u euforiji nakon pobjede seniorskog sastava, pioniri su poraženi 1:3, a kadeti rezultatom 1:2.

Rezultati:

Juniori - Oriolik (sen.) 4:2
Kadeti - Borac 2:0
Pioniri II - Grafičar 4:1
Juniori - Višnjevac (sen.) 0:3
Juniori - Szentlorinc SE 1:2
Mlađi pioniri - Višnjevac 14:0
Kadeti II - Višnjevac 11:1 
Pioniri - Cibalia 1:3
Kadeti - Cibalia 1:2