Učenici Stjepana Vranješa i Gorana Popovića svoje će protivnike s Kvarnera dočekati u nedjelju u Gradskom vrtu

Ponovno je bogat i sadržajan raspored utakmica mlađih kategorija iz Škole nogometa našeg prvoligaša. U subotu će biti odigrano šest susreta u isto toliko dobnih uzrasta. Prvi je na redu dvoboj između Kadeta II i Đakova u Gradskom vrtu s početkom u 9,00 sati. Točno u 11,00 počinje ogled Juniora II i Đakovčana. U 9,45 Mlađi pioniri II gostuju u Belišću, gdje će u 11,00 sati započeti i utakmica između domaćina i naših Pionira III.

Na igralištu u Podgrađu momčad Grafičara od 10,00 sati dočekuje Osijek u kategoriji Početnika, a sat vremena kasnije igrat će i Predpočetnici ovih klubova.

Juniori gostuju kod Splita

Najzanimljivije bi trebalo biti u nedjelju na osječkom stadionu jer se igraju susreti Prve HNL za mladež. Pioniri i Kadeti ugošćuju Rijeku, a to su uvijek zanimljivi dvoboji, često i vrlo neizvjesni. Učenici Stjepana Vranješa igraju u 10,00, a oni pod vodstvom Gorana Popovića na terenu će biti od 11,45. Istoga će dana Juniori, također u natjecanju državnog prvenstva, gostovati kod momčadi Splita.

Nedjelja je rezervirana i za dvostruki ogled dječaka iz Đakova i Osijeka u kojem su Đakovčani domaćini. Prvo će od 09,45 igrati Mlađi Pioniri, da bi u 11,00 sati započela utakmica u kojoj će se za bodove boriti naši Pioniri II.