Naši mladi nogometaši u svim kategorijama Prve i Druge KLM nižu uvjerljive pobjede. 

I početkom ovoga tjedna osvrnut ćemo se na posljednje nastupe mlađih kategorija našeg nogometnog prvoligaša. Mlađi pioniri igrali su kod kuće protiv Graničara kojega su svladali sa 6:0 (Tretinjak i Vrljić po 2, Ledinski i Lozić po 1 gol), dok su Pioniri II također bili bolji od svojih vršnjaka iz Županje rezultatom 12:0 (Polić 3, Conjar, Gradinac, Mendeš i Tankosić po 2 i Žižanović 1).

Mlađi pioniri II za protivnika su imali momčad Čepina koju su deklasirali sa 15:0 (Budiša 5, Barić 3, Mažar 2, Matković,  Pavličić, Vrbanac, Čolić i Trbojević po 1) . Pioniri III odmjerili su snage također sa Čepinčanima, pritom pobijedivši sa 4:2 (Brdar 2, Babić i Uščebrka po 1).

Početnici su bili puno bolji od Višnjevca o čemu svjedoči i konačan ishod njihova ogleda 12:1 (Živković 5, Kovačević 3, Siler, Sopić, Bogdanić i Oross po 1).

Raspucani Pretpočetnici protiv Elektre

Početnici I ugostili su Valpovku koju su svladali s 9:0 (Živković 3, Sopić 2, Bogdanić, Siler, Jeremijaš po 1, uz još jedan autogol gostiju), a Početnici II su Zelene iz Valpova pobijedili sa 6:0 (Grgić 2, Barić, Jerković, Majdenić i Rupčić po 1).

Igrali su nam i Predpočetnici '08 i to dva susreta: bili su bolji od Elektre s više nego uvjerljivih 15:0 (Ižaković 5, Gagulić 3 i Božić po 3, Perković, Pejić, Mrkonjić i Korman po 1) dok su sa Slavoncem iz Tenje remizirali uz rezultat 5:5 (Božić 3, Gagulić i Skeledžija po 1).

Za kraj smo ovaj puta ostavili Predpočetnike '09 koji su nadigrali Valpovku s 5:0 (Ižaković 3, Ljubojević i Posavec po 1). Odgođene su utakmice Kadeta II i Juniora II protiv županjskog Graničara.