Od srijede, pa do nedjelje naši će mladi nogometaši odigrati deset utakmica.

Dosta će utakmica idućih dana odigrati mlađe kategorije Nogometnog kluba Osijek. Mlađi pioniri II u srijedu navečer (19,30) u Gradskom vrtu igraju protiv orahovičkog Papuka. Početnici '07  za protivnika na domaćem terenu imaju Višnjevac, a utakmica je na rasporedu u četvrtak u 19 sati.

Tijekom vikenda, u subotu u 09 sati na osječkom će stadionu naši Kadeti II igrati protiv Marsonije, a dva sata kasnije snage će odmjeriti Juniori II i odgovarajuća momčad slavonsko-brodskog trećeligaša. Dan kasnije, na kraju tjedna, Marsonia će na svom terenu biti domaćin Mlađim pionirima i Pionirima II Bijelo-plavih.

Dvostruki ogled sa Zagrebom

Predpočetnici i Početnici sastaju se u nedjelju s NAŠK-om u Našicama, dok će nam Pioniri i Kadeti igrati na domaćem travnjaku protiv Zagreba u Prvoj HNL za mladež. Učenici Stjepana Vranješa na teren će u 14 sati, a u 15,45 do pobjede će nastojati doći i izabranici Gorana Popovića.

Podsjećamo da se treninzi dječaka u Otvorenoj školi nogometa sada održavaju u dvorani Gradski vrt i to srijedom i petkom od 17,30 i 18,30 sati.