Za njega znaju mnogi, posebice oni nešto stariji Osječani, koji ga pamte s istočne tribine Gradskog vrta.

Rekli bismo da nema onih navijačkih „veterana“ Osijeka, danas umirovljenika“, koji ne znaju za Nedjeljka Mušca. Riječ je o jednom od najvećih fanova našeg prvoligaša kroz dugi niz godina koji je bio sinonim odanosti Klubu i predvodnik navijanja s istočne tribine Gradskog vrta.

Poznat kao istinski navijački autoritet među svima u publici, isticao se svojim šaljivim komentarima i povicima s Istoka, prepoznatljivim i prodornim glasom, ali i velikom zastavom koja je uvijek dominirala na sredini tribine. Danas je Mušac 89-godišnjak koji živi u Domu za starije osobe u Belom Manastiru, a njegov najdraži klub ispunio mu je veliku želju.

U posjet mu je stigla delegacija našeg prvoligaša u kojoj su bili jedna od najvećih legendi Bijelo-plavih Ivica Grnja, nekadašnji kapetan Goran Popović, Osječanima nekada omiljeni vratar Vlado Bilić, još jedan trener iz Škole nogometa Tihomir Rudež i dugogodišnji klupski direktor Milan Španjić koji je i danas aktivan u Klubu.

Grnji se posebno razveselio

Mušac se jako razveselio svojim gostima koje je dočekao – u dresu i gaćicama Nogometnog kluba Osijek! I to svjedoči koliko je ljubavi desetljećima, pa gotovo i cijelo jedno stoljeće, naš Nedjeljko posvećivao nekadašnjem Proleteru, potom i Slavoniji, a onda i Osijeku.

U vrlo emotivnom razgovoru prepričavale su se brojne situacije s utakmica Osječana, postignuti i primljeni golovi, pobjede i porazi, a Mušac se posebno razveselio svom nogometnom ljubimcu Grnji, u čijim je majstorijama najviše uživao. Dakako da se pritom moglo čuti i dosta toga o nezaboravnim putovanjima osječkih navijača na utakmice izvan grada na Dravi, uz pokoju zanimljivu anegdotu, a njih čika Nedjeljko ne zaboravlja.

Nije propustio reći kako ga veseli i povratak ove generacije Bijelo-plavih među najbolje hrvatske klubove i poželjeti našoj momčadi da bude još bolja i izbori Europu. Našem smo vjernom, slobodno možemo reći i legendarnom navijaču poklonili dres, šal, kapu i još neke klupske suvenire, uz najljepše želje za dobrim zdravljem i što dužim životom!