Ovaj tjedan nogometne škole obilježiti će susret Juniora protiv seniorske momčadi BSK, kao i gostovanje predpočetnika u Požegi, na turniru 12 momčadi. Također, aktivni će biti i mlađi pioniri. Pioniri i kadeti ovaj tjedan započinju svoja prvenstvena natjecanja.

Dok su pioniri i kadeti NK Osijeka završili svoje pripremne susrete te ovaj tjedan započinju s prvenstvenim utakmicama, ostatak selekcija nogometne škole ipak još ima određeno pripremno razdoblje ispred sebe. 

Tako će već danas (srijeda) juniori odigrati susret sa seniorskom momčadi BSK iz Bijelog Brda. Ova dva sastavu već odigrali jedan međusobno susret prije tri tjedna, a naši juniori su odigrali sjajan susret te došli do pobjede 3:0. Momčad trenera Rupnika će sad pokušati bolje reagirati te doći do pobjede. Susret započinje u 20 sati, na pomoćnom igralištu kompleksa Gradski vrt.

U petak će na teren mladići 2003. godišta, odnosno mlađi pioniri, i to u 19 sati i 30 minute, a suprotstavit će im se vršnjaci iz Grafičara, dok u jutarnjim satima subote (10 i 30) ponovno nastupaju juniori, ovog puta protiv Jurjevca. Isti dan će se mlađi pioniri na jedno putovanje, odnosno na internacionalno gostovanje u Pečuh, gdje ih čekaju vršnjaci iz PMFC-a.

A zanimljiva aktivnosti dogodit će se u nedjelju. Predpočetnici NK Osijeka (2006. godište), sudjeluju u Požegi na turniru "ŠNK Slavonija 2015." Ukupno će se tamo naći 12 klubova, među kojima se istiće zagrebački Dinamo, a naši dječaci su u skupini s drugom ekipom zagrebačkog Rudeša, NK Jedinstvo iz Donjeg Miholjca te momčadi NAOB Slavonski Brod.