Kadeti NK Osijek slavili protiv Zagreba u Prvoj HNL za mladež s uvjerljivih 4:0. 

Iza nas je još jedan iznimno sadržajan nogometni vikend kada je riječ o nastupima mlađih kategorija NK Osijek. U Prvoj HNL za mladež Pioniri su ugostili momčad  Zagreba od koje su poraženi 0:1, dok su puno uspješniji ovaj puta, protiv vršnjaka iz Kranjčevićeve, bili Kadeti koji su pobijedili sa 4:0. U tom susretu posebno se iskazao Kuprešak s tri pogotka, a jedan je dodao Zekan.

Juniori II nisu imali problema s Marsonijom i slavili su sa 7:1 (Knežević i Plazonja po 2, Kasač, Pilj i Kožul po 1), a puno težu zadaću imali su Kadeti II koji su Brođane svladali s 1:0 (Lozić). Pioniri II su gostovali u Slavonskom Brodu gdje su doživjeli poraz rezultatom 5:1 (Kovačević), dok su Mlađi pioniri na istom gostovanju s Marsonijom igrali neriješeno 3:3 (Korov, Ledinski, Tretinjak).

Dvije pripremne  utakmice odigrali su Mlađi Pioniri II. Pritom su pobijedili Vitez iz Antunovca rezultatom 8:0 (Budiša 3, Pavličić i Mažar po 2 i Damjanović 1) i Papuk iz Orahovice s dvostruko uvjerljivijih 16:0 (Budiša 4, Vrbanac 3, Damjanović 2, Mažar, Herceg, Čolić, Trbojević, Petrović, Pavličić i Matković po 1).

Početnici II napunili suparničke mreže

Početnici su bili bolji od našičkog NAŠK-a sa 8:1 (Sopić 3, Kovačević, Jeremijaš, Damjanović, Oross i Siler po 1), a Početnici II su Našičane svladali 11:1 (Majdenić 3, Grgić i Vučemilović po 2, Barić, Jerković, Kolarić i Rupčić po 1). Ta je generacija naših mladih nogometaša pobijedila i Višnjevac i to s vrlo visokih 16:1 (Barić, Grgić i Jerković po 3, Rupčić, Vučemilović i Majdenić po 2 i Omerović 1).

Predpočetnici '08 su nadjačali Vukovar s 3:1 (Gagulić 2 i Korman), a izgubili su od donjomiholjačkog Jedinstva 3:4 (Gagulić, Betlehem i Božić). Protiv istoga kluba igrali su i Predpočetnici '09 koji su doživjeli poraz rezultatom 4:5 (Posavec 2, Galić i Sabo po 1).