U borbi za prvenstvene bodove u Prvoj HNL za mladež, Pioniri i Kadeti gostuju u Zaprešiću. 

Ovaj su tjedan službenim nastupima mlađih kategorija NK Osijek još u ponedjeljak otvorili Kadeti II i Juniori II koji su gostovali kod županjskog Graničara. Kadeti II su pobijedili s 2:0, a Juniori II su od svoga domaćina bili bolji rezultatom 4:1.

U srijedu su nam Pioniri igrali kup-utakmicu protiv Marsonije u Slavonskom Brodu gdje su poraženi s 2:1, a dan kasnije Kadeti su u istom natjecanju svladali Suhopolje s uvjerljivih 5:0. U subotu u 9,00 sati Kadeti II igraju protiv Hypo Akademije K/B, a dva sata kasnije na istom će gostovanju biti i Juniori II.

Juniori domaćini Varaždinu

U Gradskom vrtu će istoga dana Mlađi pioniri II dočekati FEŠK-a s početkom u 10,00 sati, a u 11,15 Pioniri III će također ugostiti vršnjake iz Feričanaca. U nedjelju nam Juniori od 12,00 sati imaju domaći nastup protiv Varaždina u Prvoj HNL za mladež, a Pioniri i Kadeti gostuju kod Intera u Zaprešiću.

Posljednjeg dana u tjednu možete pogledati utakmicu Početnika protiv Grafičara na igralištu u Podgrađu s početkom u 14,00 sati, a sat vremena kasnije na istom će mjestu igrati i naši Predpočetnici.