U nastavku pročitaj odgovore na često postavljana pitanja u vezi članstva u NK Osijek. Dodatne informacije možete dobiti i na clanstvo@nk-osijek.hr.

Kada i gdje se mogu učlaniti u NK Osijek?

Od 4. srpnja na Ticket pointu kod tribine Zapad stadiona Gradski vrt prema rasporedu rada blagajni koji možete pronaći ovdje. (Radno vrijeme blagajni biti će svaki dan od 10-18h, ali radno vrijeme je podložno promjenama tj. prema potrebi).

Što za mene kao člana NK Osijek predstavlja članska iskaznica?

Članstvo u NK Osijek znači biti dio obitelji koja predstavlja naš Klub i naše boje. Članstvo u NK Osijek omogućava navijačima povlaštene cijene ulaznica prilikom kupovine pojedinačnih/polugodišnjih/godišnjih ulaznica i čitav niz drugih pogodnosti.

Koliko se naplaćuje članstvo u NK Osijeku?

Članstvo u NK Osijeku kao i sama izrada NK Osijek članske iskaznice naplaćuje se prema sljedećem cjeniku:

  • djeca do 15 godina starosti - 6,64 eura/ 50 kuna
  • ostali - 13,27 eura/ 100 kuna

Imam člansku iskaznicu NK Osijek na kojoj piše godina/sezona različita od tekuće, ostvarujem li i s njom pogodnosti kao član NK Osijek?

Nažalost ne, jer se Članstvo odnosi na natjecateljsku sezonu te je potrebno isto i obnavljati prilikom svake sezone, samim time članske iskaznice iz ranijih sezona više ne vrijede. Član NK Osijek možete postati na Ticket pointu kod tribine Zapad stadiona Gradski vrt, na eventima u organizaciji NK Osijek i online na www.ulaznice.hr. Ukoliko se učlanjujete online, Vašu novu člansku iskaznicu moći ćete preuzeti 48 sati nakon ispunjene online prijave, na Ticket pointu kod tribine Zapad stadiona Gradski vrt u vrijeme radnog vremena. 

Mogu li se učlaniti u NK Osijek prilikom kupovine polugodišnje ulaznice?

Naravno, popunite pristupnicu i odmah ostvarite pogodnosti koje imaju članovi NK Osijek. 

Kako funkcionira ušteda koju ostvarujem?

Prilikom kupovine polugodišnjih ulaznica, pojedinačnih ulaznica, promo artikala NK Osijek, uz predočenje važeće članske iskaznice NK Osijek, popust ostvarujete na licu mjesta (blagajni). Popust iskorišten za kupovinu polugodišnjih ulaznica ne može se kombinirati s popustom kod kupovine pojedinačnih ulaznica. Ulaznicu/polugodišnju ulaznicu s članskim popustom može kupiti samo osoba na koju glasi članska iskaznica.

Što učiniti ako nemam fizički člansku iskaznicu sa sobom, a popunio sam online pristupnicu?

Svoju člansku iskaznicu možete podići u radno vrijeme Ticket pointa stadiona Gradski vrt, najranije 48 sati nakon online učlanjivanja. Za ostvarenje popusta kod partnera potrebno je fizički priložiti člansku iskaznicu. U slučaju gubitka članske iskaznice ista se može ponovo napraviti uz nadoplatu za izdavanje u iznosu od 2,65 eura/ 20 kuna.

Imam 13 godina i želim se učlaniti u NK Osijek, trebam li neko odobrenje roditelja?

Da, sve osobe do 16 godina za učlanjivanje u NK Osijek moraju imati suglasnost roditelja /skrbnika. Izjavu o suglasnosti možete preuzeti ovdje te ju donijeti ispunjenu i potpisanu prilikom učlanjivanja u NK Osijek ili ju Vaš roditelj / skrbnik mora potpisati na licu mjesta prilikom učlanjivanja.

Gdje mogu poslati upit ako mi treba pomoć s korištenjem kartice ili ako mi je nešto nejasno?

Vaše upite možete poslati emailom na adresu clanstvo@nk-osijek.hr.

Mogu li učlaniti nekog tko nije fizički prisutan?

Da, ukoliko imate osobnu iskaznicu ili presliku iste, te pravilno popunjenu pristupnicu za osobu koju učlanjujete.

Koliko traje članstvo u NK Osijek?

Članstvo u klubu vezano je uz jednu natjecateljsku sezonu te traje od početka do kraja sezone i potrebno ga je obnavljati na godišnjoj bazi kako bi i dalje ostvarivali popuste i pogodnosti.

Što mi je sve potrebno za učlanjenje?

Za učlanjenje u NK Osijek potrebna je pravilno popunjena i potpisana pristupnica koja sadrži privolu za obradu podataka.

Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija o kolačićima možete pronaći OVDJE, a o politici privatnosti OVDJE.
Slažem se
Moje članstvo!