Kada i gdje počinje prodaja godišnjih ulaznica?

Online se ulaznice mogu kupiti 0-24, a na blagajnama Istok prema rasporedu rada blagajni koji možete pronaći OVDJE. 

Što uključuje godišnja ulaznica?

Godišnja ulaznica uključuje najmanje 19 utakmica, 18 u HT Prvoj ligi i utakmicu 2. pretkola UEFA Konferencijske lige protiv Pogon Szczecina, sve domaće utakmice Osijeka II i utakmice Hrvatskog kupa koje će Osijek igrati kao domaćin (osim finala).

Koje su cijene godišnjih ulaznica?

 • Istok 200 kuna
 • Zapad 300 kuna
 • Loža 500 kuna
 • VIP 3750 kuna
 • Djeca 100 kuna*

*do 15 godina, uz pratnju roditelja, na tribinama Istok i Zapad.

Ulaznice je moguće platiti karticama Visa, Maestro, MasterCard i Diners. Za iznose iznad 300 kuna moguće je plaćanje na 2 do 6 rata. 

Koje su cijene pojedinačnih ulaznica (samo za utakmice HT Prve lige)

 • Istok 30 kuna
 • Zapad 40 kuna
 • Loža 50 kuna
 • VIP 250 kuna
 • Djeca 10 kuna*

*do 15 godina, uz pratnju roditelja, na tribinama Istok i Zapad

Hoću li kupnjom godišnje ulaznice imati prednost dolaska na stadion ako se zbog epidemioloških mjera ili drugih razloga ograniči broj gledatelja?

Da!

 

Hoću li imati prednost pri kupovini ulaznica za europske utakmice nakon 2. pretkola?

Da! 

Hoće li dobiti povrat novca ako kupim godišnju ulaznicu a bude zabranjeno prisustvo publike?

Da, NK Osijek se obvezuje na novčanu naknadu koja će se obračunati sukladno broju propuštenih utakmica zbog epidemioloških odluka Nacionalnog stožera Civilne zaštite.

Kako ću preuzeti godišnju ulaznicu koju kupim online?

Ulaznice kupljene online putem stranice ulaznice.hr moraju se podignuti na blagajnama Istok. Bit će dostupne najkasnije 48 sati nakon izvršene kupovine. U slučaju nemogućnosti dolaska na blagajne kontaktirajte nas na tickets@nk-osijek.hr kako bismo se dogovorili vezano za slanje godišnje ulaznice poštom. 

Što mi treba za kupiti godišnju ulaznicu?

Za kupovinu godišnje ulaznice potreban je osobni dokument i ispunjen obrazac

Koliko ulaznica može kupiti jedna osoba?

Jedna osoba može kupiti najviše pet (5) godišnjih ulaznica uz predočenje osobnog dokumenta za svaku osobu za koju kupuje ulaznicu.

Zašto nema obiteljskih ulaznica?

S obzirom na situaciju oko epidemioloških mjera koje se često mijenjaju i koje na razne načine uvjetuju prisutnost gledatelja na tribinama, NK Osijek je iznimno za ovu sezonu odlučio potpuno pojednostaviti proces kupovine godišnjih ulaznica. Tim slijedom je formirana jedinstvena cijena koja se više ne dijeli na onu za članove i nečlanove, ali koja i ne uključuje obiteljske godišnje ulaznice.

Zašto nema popusta za članove?

S obzirom na situaciju oko epidemioloških mjera koje se često mijenjaju i koje na razne načine uvjetuju prisutnost gledatelja na tribinama, NK Osijek je iznimno za ovu sezonu odlučio potpuno pojednostaviti proces kupovine godišnjih ulaznica i pripremio jedinstvene cijene koje su istovjetne cijenama za članove iz prethodnih godina. 

Zašto ne mogu kupiti ulaznice za sektor B1 na tribini Istok?

Sektor B1 na tribini Istok rezerviran je za Kohortu. Za upit o kupovini godišnjih ulaznica za taj sektor obratite se Klubu navijača Kohorta.

Živim u inozemstvu ili izvan Osijeka, kako mogu doći do godišnje ulaznice?

Godišnju ulaznicu možete kupiti na ulaznice.hr. Nakon toga molimo Vas da nam se obratite na tickets@nk-osijek.hr kako bi se dogovorili o načinu dostave Vaše godišnje ulaznice.

Mogu li mogu izabrati svoje mjesto na tribini kada kupujem godišnju ulaznicu?

Da. Prilikom kupovine godišnje ulaznice online ili na blagajnama možete odabrati: tribinu, sektor, red i sjedalo. Nogometni klub Osijek ne može jamčiti dostupnost mjesta s godišnje ulaznice za utakmice koje se igraju pod ingerencijom UEFA-e.

Mogu li kupiti godišnju ulaznicu ako nemam EU digitalnu COVID potvrdu?

Da. EU digitalna COVID potvrda nije uvjet za kupovinu godišnje ulaznice, ali prema trenutnim epidemiološkim mjerama bez iste nije dozvoljen ulaz na stadion.

Zašto se na stadion može samo s EU digitalnom COVID potvrdom?

Sukladno Odluci o nužnim epidemiološkim mjerama kojima se ograničavaju okupljanja radi sprječavanja prijenosa bolesti COVID-19, a koju je donio Stožer civilne zaštite Republike Hrvatske 18. lipnja 2021. godine, sportska natjecanja i treninzi mogu se održavati samo bez gledatelja. Iznimno, članak 5. Odluke o nužnim epidemiološkim mjerama omogućava da se sportska natjecanja mogu održati uz prisutnost više od 100 gledatelja jedino uz uvjet da svaka osoba prisutna na stadionu posjeduje EU digitalnu COVID potvrdu. NK Osijek je odlučio iskoristiti ovu iznimku i omogućiti barem dijelu navijača dolazak na stadion.

Tko može dobiti EU digitalnu COVID potvrdu?

EU digitalnu COVID potvrdu mogu dobiti osobe koje:

 • su cijepljene s obje doze cjepiva protiv bolesti COVID-19 (Pfizer, Moderna, AstraZeneca) te osobe koje su cijepljenje s dvije doze različitih cjepiva koja se primaju u dvije doze (npr. osoba je primila prvu dozu cjepiva AstraZeneca, drugu Pfizer). Potvrda će u oba slučaja biti valjana 210 dana od dana cijepljenja drugom dozom.
 • cijepljene cjepivom koje se prima u jednoj dozi (Janssen). Potvrdu mogu zatražiti 22. dan od primitka doze cjepiva. Potvrda će im biti valjana 210 dana od dana cijepljenja.
 • su cijepljene prvom dozom cjepiva koje se prima u dvije doze (Pfizer, Moderna) mogu zatražiti potvrdu 22. dan od primitka prve doze cjepiva. Potvrda će im biti valjana 42 dana od dana primitka cjepiva.
 • su cijepljene prvom dozom cjepiva koje se prima u dvije doze (AstraZeneca) mogu zatražiti potvrdu 22. dan od primitka prve doze cjepiva. Potvrda će im biti valjana 84 dana od dana primitka cjepiva.
 • su cijepljene jednom dozom cjepiva koje se prima u dvije doze (Pfizer, Moderna, AstraZeneca) koje unatrag 180 dana od dana primitka cjepiva imaju pozitivan test. Potvrdu mogu zatražiti od dana cijepljenja, a potvrda će im biti valjana 210 dana od dana primitka cjepiva.
 • imaju negativan nalaz PCR testa ili brzog antigenskog testa. Negativan nalaz brzog antigenskog testa ne smije biti stariji od 48 sati od trenutka uzimanja brisa, a potvrda se izdaje na razdoblje od 48 sati od uzimanja uzorka. Negativan nalaz PCR testa ne smije biti stariji od 72 sata od trenutka uzimanja brisa, a potvrda se izdaje na razdoblje od 72 sata od uzimanja uzorka.
 • osoba koja je preboljela bolest COVID-19 može dobiti potvrdu 11. dan od datuma prvog pozitivnog PCR testa. Potvrda je valjana 180 dana od datuma prvog pozitivnog PCR testa.

Moraju li svi imati EU digitalnu COVID potvrdu?

Sukladno članku 5. Odluke o nužnim epidemiološkim mjerama sportska natjecanja mogu se održati uz prisustvo više od 100 gledatelja jedino uz uvjet da svaka osoba prisutna na stadionu (igrači, treneri, predstavnici medija, gledatelji, tehničko i organizacijsko osoblje…) posjeduje EU digitalnu COVID potvrdu. Izuzetak su maloljetnici do 12 godina koji mogu ući na stadion bez EU digitalne COVID potvrde ukoliko su u pratnji roditelja ili skrbnika koji posjeduje istu. 

Mogu li djeca dobiti EU digitalnu COVID potvrdu?

Maloljetnici do 12 godina mogu ući na stadion bez EU digitalne COVID potvrde ukoliko su u pratnji roditelja ili skrbnika koji posjeduje EU digitalnu COVID potvrdu.

Maloljetnici od 12 do 15 godina moraju u nekoj od poslovnica HZZO-a s roditeljem ili skrbnikom preuzeti svoju EU digitalnu COVID potvrdu.

Maloljetnici od 15 do 18 godina mogu s roditeljem ili skrbnikom otići u poslovnicu FINA-e i podići mToken uz koji preko portala e-Građani mogu podići EU digitalnu COVID potvrdu.

Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija o kolačićima možete pronaći OVDJE, a o politici privatnosti OVDJE.
Slažem se