Nogometni klub Osijek u suradnji s Chupi Lupi d.o.o. po prvi put predstavlja svoju službenu kolekciju albuma i samoljepljivih sličica pod nazivom “Osijek ale!”.

Vjerujemo da će ovaj naš novi projekt zainteresirati brojne navijače Bijelo-plavih, posebice djecu i mlade koji će znatiželjno popunjavati 48 stranica albuma s ukupno 314 sličica i jednom “bonus” sličicom.

Kao specifičnost u svemu, možemo izdvojiti i jednu personaliziranu sličicu svih onih koji će kupiti album i poslati svoju fotografiju na slicice@nk-osijek.hr. Također, prvi je ovo put da jedan hrvatski nogometni klub u svojoj kolekciji ima i takozvane “sjajne” sličice koje zasigurno dodatno podižu vrijednost. Što se tematskih cjelina tiče, zastupljena nije samo aktualna momčad našeg prvoligaša, nego smo obuhvatili klupsku povijest od 1947. do danas, najveće utakmice i istaknute igrače, stadion (aktualni i budući), Kohortu i Školu nogometa... U svakom slučaju, još nešto zanimljivo i praktično za sve one kojima je NK Osijek u srcu.

OSIJEK ALE!

Broj stranica: 48
Broj sličica: 314 + 1 (personalizirana sličica)
Tematske cjeline: Identitet, Povijest NK Osijek, Istaknuti igrači, Gradski vrt, Škola nogometa, Kohorta, Kup 1999., NK Osijek u Europi, Novi početak, Nogometni klub Osijek prva momčad, Pampas
Personalizirana sličica: pošaljite svoju fotografiju na slicice@nk-osijek.hr, ime i prezime, poziciju i broj koji želite te vaše podatke (adresu i kontakt telefon) – vaše personalizirane sličice koristit će se na našem novom stadionu za buduće projekte.
Prodajna mjesta: Album i sličice možete kupiti na više od 300 prodajnih mjesta Tiska! Popis poslovnica možete vidjeti ovdje.

IMPRESSUM

Izdavač: Chupi Lupi d.o.o., Zvonimirova 20a, Rijeka
Za izdavača: NK Osijek s.d.d., W. Wilsona 2, Osijek
Glavni urednik: Borna Karlo Vinković
Tekstovi: Mario Mihić
Dizajn: STUDIO 33, Osijek
Prijelom: STUDIO 33, Osijek

Sva dodatna pitanja ili prigovore u vezi tehničke izvedbe albuma, sličica i paketića možete poslati na info@chupilupi.hr, dok pitanja i prigovore u vezi sa sadržajem albuma možete poslati na slicice@nk-osijek.hr. Također, pronađete li u paketićima oštećene sličice, možete zamijeniti cijeli paketić na prodajnom mjestu na kojem ste kupili. Hvala na razumijevanju!

Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija o kolačićima možete pronaći OVDJE, a o politici privatnosti OVDJE.
Slažem se