Prateći svjetske trendove, razvili smo i (n)ovu platformu sa željom da, kao i na zelenom terenu, budemo što bolji i gaming svijetu! Službeno smo potpisali tri profesionalna igrača FIFA-e koji su se dosad iskazali na najvišoj razini, s puno osvojenih međunarodnih turnira. U planu je svakako i proširenje našeg esport tima kako bismo dosegnuli što bolji uspjeh, baš kao i Bijelo-plavi u svojim ambicijama u HNL-u. U skladu s takvim očekivanjima, na stadionu u Gradskom vrtu uređuju se i posebne prostorije upravo za ovu namjenu.

NK Osijek će i sam organizirati turnire s ciljem podizanja kvalitete naših esport igrača kao i otkrivanja novih talenata. Namjera nam je sudjelovati na svim većim natjecanjima poput A1 Adria lige i Esport Adrie s krajnjim ciljem rasta i razvoja ove priče koja je već etablirana na svim stranama svijeta. Da ne bi sve ostalo na FIFA-i, u tijeku je sastavljanje timova i za ostale, također popularne esport naslove.

 

e-Sport

Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija o kolačićima možete pronaći OVDJE, a o politici privatnosti OVDJE.
Slažem se