Završena je peta sezona Adria Prvenstva u FIFA-i 21!

Esad „Esad1memic“ Memić, esport igrač NK Osijek, uspješno je završio petu sezonu Adria Prvenstva u kojoj je završio kao pobjednik. U doigravanju igrao je protiv Stefana „stojanov“ Stojanova te ga uspješno porazio 2-0 u best of three formatu, pobjedom ga je poslao u losers bracket. Winner bracket donio nam je borbu između Esada i Tarika „amke“ Nove, gdje ga je uspješno svladao s 2-0 i tako prošao u finale. Prva finalna utakmica otišla je u Esadovu korist, no Tarik je dobio drugu utakmicu i odveo nas u treću gdje se Memić ipak probudio te postao pobjednik rezultatom 2-1 i tako zaradio nagradu za prvo mjesto od 400 eura te primjerak FIFA-e 22.

Za samu sezonu i Prvenstvo rekao nam je:

Zadovoljan sam, iako je godina mogla i bolje, ali u životu ne treba žaliti jer sve dođe na svoje. Najbolji na Balkanu za kraj. Čestitke Novi, Brstimiru i Stojanovu za odlične utakmice. Hvala svima koji su me bodrili i pratili strimove redovno, u sljedećoj godini idemo još jače. Mislim da sam zasluženo osvojio i da nagrada ide u Osijek. Pozdrav svima!

Idući korak je A1 Adria league

Posao za Esada ne staje jer se također plasirao u top 8 igrača za osmu sezonu A1 Adria league, gdje je zauzeo peto mjesto, s njim će također u sezoni igrati još jedan igrač našeg esport tima Dorđe „JasikFIFA“ Cumbo, koji je zauzeo osmo mjesto na ljestvici. Nadamo se kako će oba igra dati sve od sebe i tko zna možda igrati finale jedan protiv drugoga.

🎓 - Tekst napisali studenti Akademije za umjetnost i kulturu u sklopu stručne prakse u nogometnom klubu Osijek.