Još jedno priznanje za našeg igrača.

Igrač našeg esport tima Esad “NKOS_esadmemic” Memić osvojio je treće mjesto u finalu sedme sezone A1 Adria Lige, svoj put započeo je u četvrtak u polufinalu protiv igrača Crvene Zvezde Miloša “Brstimira” Majdevca omjerom utakmica 3:2 i četvrtim mjestom, dok je njegov protivnik bio prvi s omjerom 3:0, igralo se po sistemu Best of three (na tri dobivene). U obje utakmice prva dva poluvremena i produžetci bili su izjednačeni te se moralo ići na penale gdje je Esad u oba meča slavio s rezultatom 4:2.

Teža igra u finalu

Esad je u finalu prvo igrao u winner bracketu gdje je izgubio od Tarika “amke2001” Nove rezultatima 2:1 i 0:3 te je svoj put u veliku završnicu pokušao izboriti kroz loser's bracket gdje se ponovno sastao sa Brstimirom, no ovaj put je Brstimir za razliku od polufinala imao više sreće te je svladao Esada rezultatima 2:0 i 3:2. Esad je porazom došao do trećeg mjesta te zaslužio nagradu od 300 eura. Sveukupnu sezonu Esad je opisao kao:

Sezona, kao i svaka dosad puna preokreta i dobrih utakmica. Tri mjeseca borbe se standardno svelo na 4 najjača na Balkanu, po imenima možda i trenutno najjača top 4 na Balkanu. Tri ista od prošle sezone tu je dodan samo i jedan od najjačih u Europi FifaFico. Zadovoljan sam trećim mjestom iako uvijek mora i može bolje, nadat se da će se sljedeća sezona igrati uživo i trudit ću se da i u sljedeću sezonu uđem maksimalno ozbiljno. Čestitke Tariku Novi na prvom i Milošu Majdevcu na drugom mjestu. Hvala NK Osijeku što me ispratio na ovom natjecanju, a mi idemo dalje još jače i još bolje.

Utakmice možete ponovno pogledati na YouTube kanalu A1 Adria League!