Kultni osječki malonogometni turnir u svom 34. izdanju, osim standardnih kategorija, imat će i svoju esport verziju.

Sportska dvorana Zrinjevac i ove će godine, nakon godinu dana pauze uvjetovane epidemiološkim mjerama, ugostiti haklere iz Osijeka, Slavonije i okolice. S obzirom na prethodna izdanja turnira, možemo slobodno reći da se očekuju i brojni poznati igrači iz cijele Lijepe naše, a u 34. izdanju turnira organizatori su pripremili “poslasticu” i za sve ljubitelje esporta.

eZimko na FIFA-i 21

Zimko će ove godine imati i svoju “e” verziju, točnije eZimko, a mjesto borbe neće biti parket dvorane Zrinjevac već zeleni travnjaci u popularnoj nogometnoj simulaciji FIFA 21 na konzoli PS4. Virtualno izdanje Zimka u svom će premijernom izdanju tražiti najboljeg igrača između 32 prijavljena, a prvi dio turnira igrat će se u udobnosti vlastitog doma, 26. prosinca. Četiri najbolja igrača prvog dijela turnira odmjerit će snage na LAN final fouru u Zrinjevcu 30. prosinca za vrijeme finalne večeri Zimka. Nagradni fond eZimka iznosi 5000 kuna, a mjesta za prijavu su ograničena.

Požuri, prijavi se, pokaži svoje znanje i vještine, jer možda baš ti odneseš titulu pobjednika prvog izdanja eZimka… a možda zaigraš FIFA-u i za NK Osijek esport ekipu!

Više informacija o eZimku pročitaj ovdje.