Bijelo-plavi danas na Gradskom vrtu od 18 sati igraju protiv NK Lokomotive. Aktualnosti s utakmice vam donosi MMM. 

OSIJEK - LOKOMOTIVA  1:0

90' + 3 tri boda ostaju u Gradskom vrtu, Osijek je još jednom slavio na domaćem terenu.

90' + 2 žuti karton za Karačića.

90' Cekici je imao odličnu šansu za izjednačenje, ali je njegov udarac glavom u lijevi kut vrlo dobro neutralizirao sigurni Malenica.

87' prava prigoda za Vojnovića, no njegov je udarac bio nedovoljno snažan da bi Šemper drugi puta kapitulirao.

85' posljednji puta mijenja i Zekić. Nema više u igri Kneževića, na travnjaku je Barać koji će se pridružiti Škoriću u zadnjoj liniji, dok će Lesjak ući u sredinu.

81' Karimi je dugom loptom vrlo precizno proigrao Karačića koji prima loptu u šesnaestercu, ali je ipak ne uspjeva primiriti i uputiti udarac....

79' požutio je Radonjić.

76' posljednja izmjena kod Lokomotive. Na klupu odlazi Antunović, ušao je Radonjić.

75' još jedan udarac iz daljine, ovaj puta je "potegnuo" Capan, a Malenica je ostao nesavladan.

73' pucao je Karimi sa 17 metara, nije pogodio okvir vratiju.

70' žuti karton za Lukića.

66' ušao je Boban umjesto Petrovikja.

63' javna opomena za Šunjića.

58' Knežević se nakon nekoliko driblinga odlučio na udarac iskosa s lijeve strane, Šemper je siguran.

55' Valentić je u kaznenom prostoru srušio Kneževića i sudac Vidulin pokazuje na bijelu točku. Perošević je vrlo precizno pogodio sam desni kut u koji je krenuo i Šemper, ali je ostao "kratak".

55' 1:0 - PEROŠEVIĆ (11m)

47' prvi je u nastavku zaprijetio Capan snažnim udarcem koji je završio nekoliko metara iznad grede, a na drugoj strani je pucao Matas, također neprecizno.

46' počelo je drugo poluvrijeme uz dvije izmjene u Lokomotivi. Nema više u igri Ćorića i Grezde, ušli su Karačić i Karimi.

43' čak tri opasna pokušaja Bijelo-plavih u jednom napadu! Prvo je pucao Lopa čiji je udarac blokiran, na loptu je natrčao Matas, ali je Šemper odlično reagirao da bi na kraju pucao i Lukić. Učinio je to vrlo snažno, no gostujući vratar je loptu uspio skrenuti u korner.

42' Vojnović je pred vratima Šempera, ne uspjeva asistirati Peroševiću koji je bio u boljoj poziciji.

41' prva šansa za goste kada je Antunović iskosa s desne strane gađao bliži vratarev kut, a lopta je za dvadesetak centimetara  prohujala pokraj vratnice!

36' žuti karton dobio je Kolinger.

35' umjesto ozlijeđenog Grgića ušao je Matas.

19' Lopa je omogućio dobar centaršut Barišiću, u šesnaestercu skače Vojnović i glavom šalje loptu pokraj lijeve vratnice.

16' opet je Knežević u prilici, ušao je u kazneni prostor i kada se spremao na udarac, ipak je Majstorović uspio loptu izbaciti u korner...

15' prva prigoda i to za domaću momčad. Lopa je proigrao Peroševića koji je dobro ostavio loptu za Kneževića čiji je udarac u posljednji trenutak blokirao Rrahmani.

Suci su: Marin Vidulin (Kanfanar), Borut Križarić (Čakovec) i Bojan Zobenica (Vinkovci).

Lokomotiva igra u sastavu: Šemper, Kolinger, Majstorović, Rrahmani, Valentić, Capan, Šunjić, Ćorić. Grezda, Cekici i Antunović. Na klupi su: Filipović, Karačić, Karimi, Radonjić, Lovrić, Machado i Mihaljević.

Za Osijek ovaj puta igraju: Malenica, Lesjak, Škorić, Grgić, Barišić, Petrovikj, Lukić, Knežević, Lopa, Perošević i Vojnović. Pričuve su: Barešić, Lončar, Barać, Boban, Šimunec, Lulić i Matas.

Pozdrav iz Gradskog vrta! Počela je utakmica između nogometaša Osijeka i zagrebačke Lokomotive u kojoj će Osječani nastojati ostvariti još jednu domaću pobjedu i bodovno se izjednačiti s Hajdukom.