Brojni turniri obilježili su protekli tjedan, ali i prvenstvene utakmice koje su donijele još jednoj selekciji NK Osijek naslov prvaka.

Odmah na početku analize proteklog tjedna čestitat ćemo početnicima II koji su ostvarili pobjedu protiv Sarvaša od 0:6 i tom visokom pobjedom došli do naslova prvaka 2. kvalitetne lige početnika. To je liga u kojoj sudjeluju igrači rođeni 2003.godine i mlađi, a selekcija bijelo-plavih u toj ligi sudjeluje s 2005-im godištem i mlađima, time je uspjeh zasigurno još veći. Čestitke igračima i stručnom stožeru na čelu s trenerima Nikšom Petrovićem i Mariom Kuićem, na uspješnoj sezoni.

Od turnira krećemo s Volt Cup VULT.HR 2015 koji se održao u Zagrebu. Na tom turniru nastupala je selekcija mlađih pionira.
Nakon uvjerljivog prolaska skupine s gol razlikom od čak 18:0 ( Rudar 5:0, Dinamo OŠ 3:0, Trnje 5:0, Varaždin 1:0, Segesta 4:0) mlađi pioniri u četvrtfinalu pobjeđuju Hrvatski dragovoljac nakon penala. Nažalost u polufinalu je Hajduk bio bolji rezultatom 0:1, ali zato se naša ekipa brzo vratila i u utakmici za treće mjesto pobjedila momčad Interbloka iz Slovenije rezultatom 6:1. Čestitke momčadi na uspjehu i trećem mjestu, na čelu s Danijelom Bogdanom i Nikšom Petrovićem.

Pioniri su sudjelovali na HAŠK turniru u Zagrebu. Skupina u kojoj su bili nije bila lagana, naime uz naše nogometaše tu je još bila Rijeka, domaćih HAŠK te momčad Sarajeva. Prva utakmica bila je nešto slabija te je rezultirala minimalnim porazom od Rijeke 1:0. U drugoj su utakmici pioniri pokazali da je prvo kolo bio samo nešto slabiji dan te su zabilježili pobjedu protiv domaćina HAŠK-a rezultatom 1:0. Ključna utakmica za prolazak skupine bila je ona protiv Sarajeva i bijelo-plavi su reagirali fantastično. Uz dobru igru cijele ekipe, svoja važna dva gola zabio je Antonio Stupar za pobjedu 2:1 i prolazak skupine. Pioniri su tom pobjedom osigurali prolazak skupine i utakmicu za treće mjesto koje nažalost nisu osvojili jer su poraženi od ekipe Zagreba rezultatom 3:0.
Čestitke ekipi i stručnom stožeru na dobrom rezutatu.

Početnici su sudjelovali na turniru na Livani gdje su ostvarili četvrto mjesto, što je uspjeh s obzirom na veliku konkurenciju u ekipama kao što su Videoton, Grafičar i Tempo Sport Zenica. Čestitamo igračima i treneru Zdenku Kurtoviću na uspjehu.

Bjelovar je bio domaćin turnira na kojem su nastupali početnici II. Nakon uvjerljivog prolaska skupine, u četvrtfinalu ostvarena je pobjeda protiv Đurđevca, a zatim u polufinalu protiv Vrbovca rezultatom 3:0. Naša momčad u finale je ušla s ekipom Zadra. U regularnom dijelu turnira rezultat je bio 1:1 i išlo se na izvođenje jedanaesteraca. Nažalost, tu je momčad Zadra bila bolja rezutatom 3:1 te je naša selekcija time ostvarila drugo mjesto. Svakako vrijedi spomenuti da je najbolji vratar turnira, bijelo-plavi, Nemanja Poznanović. Čestitamo mladim bijelo-plavima i trenerima na ovom uspješno odrađenom turniru.

U tijeku je turnir u Karlovcu gdje sudjeluju kadeti II. U prvoj utakmici ostvarena je i pobjeda protiv domaćina Karlovca rezultatom 0:1, a strijelac jedinog pogotka bio je Jakić. U drugoj utakmici poražen je poznati FC Sturm Graz rezultatom 2:1, a strijelci za bijelo-plave bili su Crnčan i Magdić. Zadnja utakmica skupine igrana je s Rijekom i tu je također ostvarena pobjeda od 2:1 i time je potvrđen prolazak skupine. Strijelci za kadete II bili su Magdić i Ikić. U srijedu se igra polufinale.

Od ostalih utakmica izdvajamo:

Kadeti - Kvarnerska rivijera - 5.mjesto - Nastup na Kvarnerskoj rivijeri
Junori - Završnica PH - 2.mjesto - Juniori viceprvaci Hrvatske
Mlađi Pioniri - Volt Cup - 3.mjesto
Pioniri - HAŠK turnir - 4.mjesto
Početnici - Livana turnir - 4.mjesto
Početnici II - Bjelovar turnir - 2.mjesto

Ponedjeljak
Sarvaš vs Početnici II 0:6

Srijeda
Donji Miholjac vs Početnici - registrirana pobjeda za NK Osijek
Donji Miholjac vs Predpočetnici - registirana pobjeda za NK Osijek

Nedjelja
Đakovo Croatia vs Pioniri II 0:5
(Vinogradac 2, Kuprešak 2, Mendeš)
Đakovo Croatia vs Mlađi Pioniri II 7:0

Čestitamo svim selekcijama na ostvarenim zapaženim rezultatima na turnirima te početnicima II na osvajanju lige.