''Osijek voli NK Osijek!'' naziv je prigodnog događanja danas održanog u dvorani na osječkom Jugu 2. U sklopu njega predstavljen je kalendar kao i nova web stranica kluba.

Tom prigodom predsjednik kluba, gospodin Slobodan Tolj, zahvalio se svima koji su sudjelovali i pomogli da se napokon nešto pokrene na planu klupskog marketinga, a uručen je i klupski dres gradonačelniku Ivici Vrkiću.

- Ovo je samo jedna od naših akltivnosti od kad smo došli u klub. Želimo pobošati rad i biti transparentniji i da postignemo bolje rezultate. Naravno, ono što od srca želim je da dignemo Školu nogometa i vratimo je tamo gdje je bila prije nego smo došli u ovu kriznu situaciju, rekao je Tolj.

Mario Mihić, klupski glasnogovornik, nakon toga je predstavio kalendar koji se od danas nalazi u prodaji u prostorijama kluba po cijeni od 20 kuna. Kalendar se sastoji od 12 stranica i na njemu možete pronaći sve uzrasne kategorije NK Osijeka, ali i fotografije klupskih legendi kao i Kohorte.

Nakon niza godina, klub je dobio i funkcionalnu web stranicu na kojoj možete pronaći brojne sadržaje, a očekuju se i stalne nadogradnje kako bi klub dobio središnje mjesto komunikacije s navijačima Bijelo-plavih, ali i s potencijalnim partnerima.
Na kraju, svi su pozvani na sutrašnju utakmicu protiv Slaven Belupa, koja je na rasporedu od 15 sati. Ulaznice se mogu kupiti na blagajnama stadiona po cijeni od 30 kuna za istok i 40 kuna za zapad.

http://www.youtube.com/watch?v=jlsWweBWLpQ