Pred Bijelo-plavima je od 15.30 sati susret 1/16 finala Kupa Hrvatske. Osijek gostuje u Senju gdje će odmjeriti snage protiv domaćeg Nehaja. Aktualnosti s utakmice vam donosi naš MMM.

 

Nehaj - Osijek  0 : 6

 

90' kraj susreta u Senju, Osječani su rutinski i bez ikakvih problema preskočili prvu prepreku u Kupu. I zaslužili pljesak svojih vjernih "kohortaša" koji su ih došli bodriti. Pozdrav iz Senja!

89' u posljednjim minuta vidjeli smo i šesti gol. Pušić je slijeva pogodio suprotnu vratnicu od koje se lopta odbila u mrežu.

89' 0:6 - PUŠIĆ

83' Marić postiže svoj treći pogodak, zasigurno i njegov najljepši na ovoj utakmici. Bočkaju se piše asistencija, a Marić je smjestio loptu u gornji desni kut.

83' 0:5 - MARIĆ

79' Ejupi je imao lijepu prigodu, sa 8 metara je prebacio vrata.

75' Bočkaj nije namjestio "ciljnik" u izvođenju slobodnih udaraca. Ovaj puta je bio najbliže od svih pokušaja.

73' Marić je zaslužio žuti karton.

70' izlazi Barać, ušao je Ejupi.

69' Lopa je bio blizu pogotku iz "slobodnjaka".

67' Grezda je ponovno u prvom planu, opet je centrirao Matas, albanski reprezentativac je odlično zahvatio loptu čelom, a Baričević zaslužio pljesak za sjajnu intervenciju!

65' kod Nehaja je ušao Hodak umjesto Tomca.

64' glavom je pucao Grezda, nije pogodio vrata.

62' sve je praktički napravio Matas koji se sjurio u kazneni prostor i onda s desne strane idealno u petercu uposlio Marića koji nije mogao ne pogoditi praznu mrežu.

62' 0:4 - MARIĆ

58' Grezda je na udarcu, lopta ide u domaćeg vratara.

52' Lopa atraktivno asistira Mariću čiji udarac Baričević uspjeva zadržati.

50' Baraću lopta dolazi na glavu nakon kornera, uslijedio je trzaj čelo, no nema promjene rezultata.

48' prvi je u nastavku priprijetio Marić poslije ubačaja Matasa. Pucao je glavom, nedovoljno precizno za četvrti gol.

46' počinje drugo poluvrijeme. Mioča je zamijenio Pušić, a kod domaćina više nema na terenu J. Prpića, umjesto kojega igra Biondić.

45' + 1 Tomac je sada mogao smanjiti rezultat. Dobro je pucao s 15 metara, Antolović je loptu "iščupao" iz donjeg lijevog kuta. Završeno je prvo poluvrijeme.

45' evo i jednog pokušaja domaćih preko Vukelića. Zamalo je to završilo pokraj desne vratnice debitanta u osječkim redovima Antolovića.

45' žuti karton dobio je Lopac. Zanimljivo da mu je pritom pobjegao - Lopa.

41' Lopa izlazi sam ispred čuvare mreže Senjana, ali ga ne uspjeva nadmudriti.

40' sve se stalno odvija na polovici Nehaja, sada je s 20-ak metara "potegnuo" Mioč, lopta odlazi iznad grede.

38' Grezda je zaobišao istrčalog Baričevića, ali je ipak otišao previše u stranu i na kraju nije iskoristio Jamborovu asistenciju.

36' Zekić je odlučio odmoriti kapetana Škorića, povukao ga je iz igre i ubacio Jambora.

36' Barać je pucao iz daljine, zamalo je bio neprecizan.

32' prva izmjena u domaćem sastavu. Igru je napustio ozlijeđeni Čačić, ušao je Rončević.

28' evo odmah i trećeg pogotka. Lijepo su kombinirali Marić i Grezda, a ovaj potonji je s desnog krila ušao u 16 metara i kada mu je Baričević krenuo u susret, mirno prebacio vratara i pogodio mrežu.

28' 0:3 - GREZDA

26' Bočkaj se driblinzima "prošetao" kroz senjsku obranu i onda proigrao Marića koji ovaj puta zabija za 2:0 pogodivši desni donji kut.

26' 0:2 - MARIĆ

25' Lukić je imao prigodu za još jedan pogodak. Njegov je udarac iz blizine završio u bloku domaćih igrača koji su bili ispred vratara.

20' sada je Matas centrirao za Marića koji je još jednom pokušao glavom, no ovaj puta je promašio okvir vratiju.

16' odličnu je prigodu imao Marić. Grezda je fino centrirao s desne strane, gostujući je napadač dobro skočio i sa 7-8 metara pucao glavom, ali je pritom praktički pogodio domaćeg čuvara mreže.

15' Skupina od 15-ak pripadnika Kohorte od početka susreta bodri osječku momčad.

12' Gosti su brzo došli u vodstvo. Bočkaj je s lijevog krila uputio dugačku loptu u šesnaesterac, domaći stoper nije dobro reagirao što koristi Lukić i sa desetak metara iskosa neobranjivo, vrlo lijepim i preciznim udarcem pogađa sam desni gornji kut za 0:1.

12' 0:1 - LUKIĆ

5' Pejanović je već dobio žuti karton zbog oštrijeg starta.

3' Nehaj je imao prvu prigodu. Hajdini se našao u obećavajućoj situaciji, snažno je pucao sa 14 metara, međutim, loptu je poslao pola metra iznad grede.

1' utakmica na stadionu "Pod Nehajem" je započela.

Susret će voditi Marin Vidulin iz Kanfanara, a pomagat će mu Kezele i Pajić (oba iz Rijeke).

Sastav Nehaja izgleda ovako: Baričević, Pejanović, Savić, Čačić, D. Prizmić, J. Prpić, Tomac, Lopac, Vukelić, M. Prizmić i Hajdini. Na klupi su: Nadarević, Hodak, Ajdini, Rončević, P. Prpić, Glavičić i Biondić.

Za Bijelo-plave će od početka igrati: Antolović, Lesjak, Barać, Matas, Bočkaj, Škorić, Mioč, Grezda, Lukić, Lopa i Marić. Pričuve su: Malenica, Jambor, Mudražija, Pušić, Boban i Ejupi.

Travnjak je u sasvim dobrom stanju s obzirom da je danima padala kiša, ali je bura učinila svoje i u ovom slučaju pomogla da se travnjak prosuši i bude spreman za igru.

Pozdrav iz Senja gdje će za desetak minuta početi kup-utakmica između domaćeg međužupanijskog ligaša Nehaja i našeg Osijeka.