Bijelo-plavi danas gostuju u Felcsútu gdje će odigrati prijateljski susret protiv Puskas Akademije. Utakmica počinje u 16 sati. Aktualnosti s utakmice vam donosi MMM.

Puskas Akademia  1:0  Osijek

90' utakmica je završena pobjedom Puskas Akademije. Pozdrav iz Felcsuta!

88' Durdov je u prigodi za izjednačenje, ipak je bio spriječen u pokušaju završnog udarca, kada se nalazio na visini "penala".

86' u završnici domaćin ipak uspjeva pogoditi mrežu, praktički iz svoje jedine prilike u drugom poluvremenu. Zsidai je primio loptu u kaznenom prostoru i onda mirno  i precizno pogodio gornji desni kut. 

86' 1:0 - ZSIDAI

84' pokušavaju i jedni i drugi postići pogodak koji bi najvjerojatnije bio i pobjedonosni, ali već dvadesetak minuta nema pravih prigoda.

75' Zsidai i Szecsi su na trenutak priprijetili, konkretnijeg učinka nije bilo. 

72' kod Osječana ulazi junior Durdov, a igru je napustio Ejupi. 

64' Lončar propušta 100 postotnu priliku! Presjekao je riskantno dodavanje Vanczaka i krenuo sam prema mađarskom vrataru kojega nije uspio prebaciti u trenutku kada je ovaj došao na rub kaznenog prostora. 

61' nastavlja s izmjenama trener domaćih Pinter. Na klupu odlazi Heris, ušao je J. Hegedus.

59' sada je Perošević prepustio svoje mjesto na terenu Zsidaiu. 

58' Mudražija je ubacio iz kuta, skače Lukić, ali i ne pogađa tamo gdje je želio... 

56' nova izmjena kod domaćih. Sada je izašao Molnar, a ušao Prosser. 

56' Matas je "provozao" suparničkog braniča na desnom boku, precizno ubacio u sredinu gdje je Ejupi postavio glavu i pucao preko grede. 

55' dvostruka zamjena kod Puskas Akademije. Igru su napustili Bačelić-Grgić i Szakaly, a ušli su Madarasz i Csilus. 

49' Lončar je ubacio loptu pred vrata Puskas Akademije, pucao je Ejupi i pogodio gredu! Sada je domaćin imao dosta sreće. 

46' počinje drugo poluvrijeme. Za Osijek će u nastavku igrati: Antolović, Šimunec, Lesjak, Matas, Marin, Lukić, Lončar, Mudražija, Kuprešak, Pušić i Ejupi. U sastavu domaćina samo je jedna izmjena. U svlačionici je ostao Osvath, a ušao je Szecsi. 

45' Perošević je stavio Malenicu na iskušenje, osječki je vratar siguran u intervenciji. 

44' Grgić je ubacio za Mioča koji ostaje sam u šesnaestercu i puca glavom s desetak metara, no lopta odlazi iznad grede. 

37' glavom je pokušao Poor, nije uspio pogoditi okvir vratiju. 

36' izašao je Marić, ušao Ejupi. 

34' Lopa je pucao iz "slobodnjaka", lopta je nekako uspjela proći kroz "živi zid", ali je L. Hegedus spretno zaustavio taj udarac. 

27' uglavnom se igra na sredini terena, čekamo na one prave, izrazite prigode... 

17' Marin je pokušao iznenaditi L. Hegedusa koji je uz malo poteškoća primirio loptu u svom naručju. 

14' Lopa je u izglednoj poziciji za udarac unutar kaznenog prostora, međutim, loše je zahvatio loptu koja odlazi pokraj desne vratnice. 

11' sada su mogli povesti Mađari. Molnar je uputio udarac prema Malenici, na nju je natrčao Szakaly, ali je bila previše snažno upućena da bi domaći napadač mogao bolje reagirati u toj situaciji na 7 metara od suparničkih vratiju. 

6' veliku  su prigodu propustili Osječani. Lopa je lijepo asistirao Hajradinoviću koji se driblingom oslobodio svoga čuvara i namjestio na udarac s 15 metara, ali nije bio precizan. 

1' počela je utakmica na idealnom travnjaku vrlo lijepog malog stadiona Puskas Akademije. 

Susret će voditi glavni sudac Szabolcs Szilasi iz Budimpešte. 

Evo i sastava mađarskog prvoligaša: L. Hegedus, Heris, Vanczak, Poor, Osvath, Mevoungou, Szakaly, Molnar, Bačelić-Grgić, Balogh i Perošević. 

Za Bijelo-plave će od prve minute igrati: Malenica, Škorić, Barać, Grgić, Marin, Jambor, Mioč, Boban, Hajradinović, Lopa i Marić.

Ove smo subote s našim Bijelo-plavima na Pancho Areni u Felcsutu gdje čekamo početak prijateljskog odmjeravanja snaga između Puskas Akademije i Osijeka.